Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OXY Sport Black Line blue

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OXY Sport Black Line blue

Školský batoh OXY Sport Black Line blue už pri prvej príležitosti priláka záujem všetkých školákov dokonalým spracovaním a zmyslom pre detail. Tento perfektný batoh do školy ocení určite aj chrbát malých školákov. Lepšie pohodlie pri používaní prinesú nastaviteľné popruhy Ďalej vás nadchne anatomický tvar zadného panelu. Vzhľadom k objemu 22 l si do školského batoha môže dieťa vziať všetky učebnice a zošity, o čo sa postará členenie vnútornej časti batoha. Vaše dieťa bude lepšie videné vďaka reflexným prvkom. Nechýba mu ani vrecko na fľašu. Sám o sebe školský batoh OXY Sport Black Line blue zaťažuje chrbát váhou iba 8 kg. Svojím vzhľadom sa tento školský batoh Karton P+P sa hodí na pre kohokoľvek.

Najdôležitejšie parametre školského batoha OXY Sport Black Line blue

  • Ramenné popruhy školského batohu Karton P+P sú nastaviteľné
  • Reflexné prvky pre vyššiu pasívnu bezpečnosť
  • Anatomické tvarovanie chrbtovej časti
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 8 kg
  • Určenie: pre kohokoľvek

Vychytaná výbava školského batoha Karton P+P

Školský batoh Karton P+P dostal anatomicky tvarovaný chrbát, takže sa hodí pre každé dieťa. Tento školský batoh disponuje nastaviteľnými ramennými popruhmi. Vaše dieťa si môže tak jeho pozíciu na chrbte upraviť podľa svojich potrieb. Do jeho konštrukcie bolo zabudované aj vrecko na fľašu. Vaša ratolesť tak bude mať v škole pitie vždy pri sebe. Hrudný pásik môžete nastaviť presne podľa potrieb dieťaťa. Jeho neoddeliteľnou súčasťou sú reflexné prvky.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 46 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 15 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 8 kg
Objem 22 l
Kód:  HRAif12890
Produktové číslo:  8595096759731

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09