Obnoviť stránku

OXY One Metrix

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OXY One Metrix

Školský batoh OXY One Metrix automaticky priláka pozornosť vášho dieťaťa svojím prepracovaným dizajnom a funkčnou stránkou. Tento elegantný batoh do školy plne rešpektuje detský chrbát, ktorému sa výborne prispôsobí. Komfort pri nosení vylepšujú hlavne popruhy, ktoré umožnia vlastné nastavenie ich dĺžky Ďalej vás nadchne anatomické čalúnenie v zadnej časti. S objemom 25 l školský batoh unesie učebnice aj zošity, ktoré dieťa potrebuje, čo veľmi uľahčí usporiadanie vnútorného priestoru batoha. Na väčšiu bezpečnosť pri cestách do školy bol vybavený reflexnými prvkami. Nechýba mu ani vrecko na fľašu. Celkom iste sa vám bude páčiť aj to, že batoh do školy OXY One Metrix zaťaží školáka len minimálne, pretože váži len 0,95 kg. Svojím vzhľadom sa tento školský batoh Karton P+P sa hodí na pre chlapcov.

Zásadné prednosti školského batoha OXY One Metrix

  • Ramenné popruhy školského batohu Karton P+P môžete nastaviť
  • Reflexné prvky zvyšujúce viditeľnosť v šere a tme
  • Anatomické tvarovanie chrbtovej časti
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 0,95 kg
  • Určenie: pre chlapcov

Výbava školského batoha Karton P+P

Školský batoh Karton P+P je opatrený anatomicky tvarovanými chrbtom, takže nebude nepríjemný pre chrbát vášho miláčika. Tento školský batoh má nastaviteľné ramenné popruhy. Možno ho tak dieťaťu na chrbte nastaviť presne podľa jeho potrieb. Vo svojej konštrukcii má zabudované vrecko na fľašu. Vaša ratolesť tak bude mať pitie vždy po ruke. Hrudný pásik sa dá nastaviť podľa potrieb dieťaťa. Väčšia bezpečnosť je zaistená vďaka reflexným prvkom.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 45 cm
Šírka 35 cm
Dĺžka/hĺbka 20 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 0,95 kg
Objem 25 l
Kód:  HRAif12896
Produktové číslo:  8595096759250

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18