Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OXY Fashion Romantic Nature

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

OXY Fashion Romantic Nature

Hľadáte kvalitný školský batoh pre vášho veľkého školáka či študenta? Stavte na moderný trojkomorový školský batoh OXY Fashion Romantic Nature, ktorý je vybavený ergonomicky tvarovaným chrbtovým systémom pre maximálne pohodlie pri nosení. Nechýbajú ani široké čalúnené ramenné a hrudné popruhy, ktoré možno nastaviť presne podľa potreby. Napriek veľmi ľahkej váhe má batoh objem 28 litrov, pojme teda všetky potrebné učebnice. Obsahuje tri priestranné hlavné vrecká a bočné sieťované vrecko na fľašu na pitie. Vnútri batohu je praktická priehradka na notebook, organizér na písacie potreby a pútko na kľúče. Batoh je vybavený pevnými zipsami s praktickými pútkami. Spríjemnite svojmu dieťaťu pobyt v škole s modernými školskými produktmi značky Karton P+P. Batoh OXY Fashion Romantic Nature je ideálny predovšetkým pre žiakov 3. až 5. triedy a pre žiakov druhého stupňa ZŠ.

Kľúčové vlastnosti školského batohu pre študentov OXY Fashion Romantic Nature

  • Ergonomicky tvarovaný chrbtový systém pre maximálne pohodlie
  • Nastaviteľné čalúnené ramenné a hrudné popruhy umožňujúce optimálne rozloženie váhy batohu na celý chrbát
  • 3 priestranné hlavné vrecká s uzatváraním na zips s praktickými pútkami
  • Sieťované bočné vrecko na fľašu na pitie
  • Vnútorná priehradka na notebook až do veľkosti 15"
  • Organizér na písacie potreby a pútko na kľúče
  • Reflexné prvky
  • Vyrobený z kvalitných materiálov
  • Nízka hmotnosť batohu
  • Optimálny pre žiakov 3. až 5. triedy a pre žiakov druhého stupňa ZŠ
  • Moderný a pekný dizajn série OXY Fashion

Ľahký a praktický

Rokmi overený výrobca Karton P+P kladie pri svojich výrobkoch dôraz na kvalitné materiály a osvedčené vyhotovenie. Všetko je navrhnuté pre dokonalé pohodlie a maximálne využitie pre vaše ratolesti. Špeciálna konštrukcia a nastaviteľné ramenné a hrudné popruhy školského batohu OXY Fashion Romantic Nature zaistia, že sa celková záťaž bezpečne rozloží, aby nedošlo k neprimeranému preťaženiu niektorej časti chrbta. Vďaka prepracovanému systému vreciek a organizéru na písacie potreby je ľahké udržať si v ňom poriadok a študent sa tak môže naplno venovať výučbe. Výrobca nepodceňuje ani bezpečnosť vášho dieťaťa a preto opatril batoh radom reflexných prvkov.

Rozmery:
43 × 36 × 23 cm

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Anatomicky tvarovaný chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 46 cm
Šírka 36 cm
Dĺžka/hĺbka 23 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 1,05 kg
Objem 28 l
Kód:  HRAif9182
Produktové číslo:  8595096771580
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12