Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Trunki Kufor s kolieskami Tiger Tipu

4,9 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
54,90 €

Trunki Kufor s kolieskami Tiger Tipu

Špeciálne odrážadlo v podobe tigra Tipu je ideálne na cesty, na dovolenku aj na prechádzky. Umožní vášmu dieťaťu tráviť voľné chvíľky pri cestovaní jazdou na odrážadle a navyše si môže do originálneho kufríka zbaliť všetko potrebné, rôzne hračky alebo hry na skrátenie dlhej chvíle. Kufrík v podobe odrážadla má takú potlač, aby pripomínal vzhľadom tigríka. Je určený pre deti od 1 do 3 rokov a znesie záťaž až 50 kg. Úložný priestor kufríka je dostatočne veľký na hračky, hry alebo knižky, ale rovnako dobre je možné použiť ho na oblečenie a hygienické potreby dieťaťa. Kufrík je tiež možné používať doma na ukladanie hračiek. Doprajte vášmu dieťaťu pohodu a príjemnú zábavu aj pri cestovaní!

Kufrík pre deti je opatrený kolieskami, ktoré umožnia použitie kufríku na odrážanie, často ho ale deti využívajú na sedenie, napríklad na letisku pri čakaní. Vnútri kufríka je možné uložené veci prichytiť pásmi a zároveň je možné využiť vnútorné postranné vrecká. Rodičia dieťaťa celkom iste ocenia úchyty na nosenie v ruke aj ramenný popruh, ktorý je možné použiť na nosenie aj na ťahanie odrážadlá. Kufrík je vyrobený z ľahkého, ale veľmi odolného plastu. Má jednoduché otváranie i zatváranie a je v pastelovej farbe. Na prednom diele odrážadlá sú praktické držadlá pre väčšiu bezpečnosť pri jazde malého cestovateľa. Zaobstarajte vášmu dieťaťu praktické odrážadlo v podobe cestovného kufríku, ktoré mu skráti chvíle čakania a vám uľahčí cestovanie s malými nezbedníkmi!
Objem batožiny:
18 l
Rozmery:
44 dx 22 š x 32 v
Maximálna záťaž:
50 kg
Farba:
Oranžová

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti
Určenie Unisex

Rozmery (V × Š × H)

Výška 31 cm
Šírka 21 cm
Dĺžka/hĺbka 46 cm

Objem

Objem 18 l

Výbava

Vybavenie Menovka, Upínacie pásy, Vnútorné vrecko
Kolieska Pevné
Počet koliesok 4
Držadlo Horné

Farba

Farba Oranžová
Motív Jednofarebný

Materiál

Typ Škrupinový

Určenie

Určenie Detské

Hmotnosť

Hmotnosť 1,7 kg

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Motív

Motív Tiger
Kód:  FOB296
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595226302790

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09