Obnoviť stránku

Motorka Enduro Yupee Polícia veľké

4,7 15 hodnotení
Super cena
17,90 €

Motorka Enduro Yupee Polícia veľké

Odrážadlo Yupee Enduro Polícia s atraktívnym dizajnom sa stane obľúbenou hračkou každého malého neposedníka od 1 roka. Dieťa získa potrebnú oporu a istotu a bude sa pohybovať rýchlejšie tým správnym smerom. Policajná motorka je vyrobená z kvalitného a ľahkého plastu a spĺňa všetky bezpečnostné požiadavky. Je odolná a bez problémov odolá aj haváriám.

Deti si na nej vyskúšajú jazdu, zákruty a reakcie odrážadla na otočenie riadidiel. Trénujú si pozornosť, priestorovú orientáciu a svoje motorické schopnosti. Odrážadlo napomáha prirodzenému rozvoju a posilňuje svaly detských nožičiek. Deti si s ním užijú super zábavu. Vďaka vernému dizajnu polície sa budú cítiť ako ozajstní strážcovia zákona.


Vlastnosti:

  • Odporúčaný vek: od 12 mesiacov
  • Výška sedadla 31 cm
  • Nosnosť 25 kg
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1 rokov

Motív

Motív Hasiči a polícia

Farba

Farba Sivá

Nosnosť

Nosnosť 25 kg

Výška sedadla

Min. výška sedadla 31 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 1,2 kg

Vlastnosti a vybavenie

Počet stôp Viacstopové
Materiál rámu Plast
Dizajn Motorky
Kód:  HRAa5544
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592190504007

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06