Obnoviť stránku

Odrážadlo Enduro Yupee, malé, tyrkysové

4,7 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Odrážadlo Enduro Yupee, malé, tyrkysové

Malé dieťa má rado pohyb. Zvlášť také, ktoré práve urobilo svoj prvý krôčik. Dajte svojmu potomkovi pocítiť, že je motocyklovým pretekárom a doprajte mu jeho prvé odrážadlo. Určite si svoju hračku na kolieskach rýchlo obľúbi a spoločne si doma alebo vonku na prechádzkach užijete veľa zábavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahký a odolný plast
  • Pre deti, ktoré už vedia sedieť
  • Tréning udržania rovnováhy a pozornosti
  • Rozvoj pohybových schopností
  • Pre deti od 12 mesiacov

Pre radosť z pohybu

Odrážadlo Yupee Enduro v tyrkysovej farbe sa určite na prvý pohľad zapáči vášmu malému potomkovi tak veľmi, že s ním bude chcieť aj spať. Deti sú veľmi zvedavé a na odrážadle zažijú na spoločných prechádzkach s rodičmi veľa zábavy. Vďaka ľahkému a pevnému plastu poskytuje odrážadlo dieťaťu potrebnú oporu a zároveň rozvíja jeho pohybové schopnosti a pozornosť.

Maximálna nosnosť:
25 kg

Výška sedadla:
26 cm

Kód:  HRAa8110
Produktové číslo:  8592190503031
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19