Obnoviť stránku

Odrážadlo auto Jeep Yupee, zelené

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Odrážadlo auto Jeep Yupee, zelené

Odrážadlo Yupee Jeep vo veselej farbe sa stane obľúbenou hračkou a pomocníkom pri prvých krôčikoch každého malého neposedníka už od jedného roka. Dieťa získa potrebnú oporu a istotu a bude sa pohybovať rýchlejšie tým správnym smerom. Toto odrážadlo je vyrobené z kvalitného a ľahkého plastu, s prepracovaným dizajnom a vo výrazných farbách, ktoré majú deti rady. Spĺňa všetky bezpečnostné požiadavky. Je stabilné, odolné a bez problémov odolá aj haváriám.

Kolesá sú schované pod autom, takže neprekážajú pri odrážaní. Pod pohodlným sedadlom nájdu deti úložný priestor, kam si môžu schovať svoje poklady. S naozajstným pískacím volantom si deti prvýkrát vyskúšajú jazdu, zákruty a reakcie auta na otočenie volantu. Trénujú si pozornosť, priestorovú orientáciu a svoje motorické schopnosti. Toto odrážadlo napomáha prirodzenému rozvoju a posilňuje svaly detských nožičiek. Skvelú zábavu si pritom užijú chlapci aj dievčatá.


Kľúčové vlastnosti:

  • Vhodné pre chlapcov aj dievčatá
  • Odporúčaný vek: od 12 do 35 mesiacov
  • Výška sedadla: 22 cm
  • Dĺžka odrážadla: 52 cm
  • Nosnosť do 20 kg
  • Používajte pod dozorom dospelej osoby

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1 rokov

Nosnosť

Nosnosť 20 kg

Výška sedadla

Min. výška sedadla 22 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 1,75 kg

Vlastnosti a vybavenie

Počet stôp Viacstopové
Materiál rámu Plast
Dizajn Auta
Kód:  HRAa5355
Produktové číslo:  8592190139629
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19