Obnoviť stránku

Oball Twist

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oball Twist

Deti pri svojom objavovaní sveta potrebujú bezpečné hračky, ktoré upútajú ich pozornosť. Vyskúšajte hračky Oball. Sú nekonečnou studnicou zábavy, vďaka ktorej bude vaše bábätko rozvíjať svoje základné zručnosti formou hry. Ponúkajú množstvo atraktívnych prvkov na rozvoj detských zmyslov. Hračky Oball sú vyrobené z kvalitného a zdravotne neškodného plastu. Vďaka tomu sú takmer nezničiteľné a pre deti bezpečné aj v prípade, že sa rozhodnú hračku preskúmavať zubami.   

Kľúčové vlastnosti hračky Oball Twist 3 v 1

  • Oball hračky sú vyrobené z bezpečného a neškodného plastu
  • Twist je hrkálka, hryzadielko a hmatová hračka v jednom
  • Pohodlné uchopenie detskou ručičkou
  • Bezpečné použitie

Oball Twist 3 v 1

Hračka Twist na prvý pohľad zaujme dieťa svojou farebnosťou. Pri bližšom preskúmaní zistí, že na hračke sú umiestnené krúžky, ktoré možno presúvať z miesta na miesto, čo stimuluje hmat dieťaťa. Ak s hračkou Twist zahrkajú bude plniť funkciu hrkálky. A v neposlednom rade je potrebné hračku preskúmať zúbkami. Hračka je bezpečná, môže teda slúžiť aj ako hryzadlo. Oball Twist má pohodlné a jednoduché uchopenie pre detskú rúčku. 

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0,25 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Materiál

Materiál Plast

Typ

Typ Hrkálka

Vlastnosti

Vlastnosti S hryzadlom
Kód:  BABY6026
Produktové číslo:  74451811546

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02