Obnoviť stránku

Oball ROLLER

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oball ROLLER

Deti pri svojom objavovaní sveta potrebujú bezpečné hračky, ktoré upútajú ich pozornosť. Vyskúšajte hračky Oball. Sú neprebernou studnicou zábavy, vďaka ktorej bude vaše bábätko rozvíjať svoje základné zručnosti formou hry. Ponúka množstvo atraktívnych prvkov pre rozvoj detských zmyslov. Hračky Oball sú vyrobené z kvalitného a zdravotne nezávadného plastu. Vďaka tomu sú takmer nezničiteľné a pre deti bezpečné aj v prípade, že sa rozhodnú hračku skúmať zubami.

Kľúčové vlastnosti hračky Oball Roller

  • Oball hračky sú vyrobené z bezpečného a nezávadného plastu
  • Roller je hrkálka a chodítko v jednom
  • Ľahko odnímateľná rukoväť
  • Pohodlné uchopenie rukoväte
  • Vyrába sa v dvoch farbách

Rozmanitosť použitia hračky Oball Roller

Hračka Roller na prvý pohľad zaujme dieťa svojou farebnosťou. Pri bližšom preskúmaní zistí, že je vnútri schovaná hrkálka, ktoré vydáva zvuky. Hrkálku možno od rukoväti ľahko odpojiť a získate tak hračku do ruky, ktorú využijú už malé deti. Keď začne dieťa s prvými krôčikmi, pripojíte hrkálku späť na rukoväť a získate hračku, ktorú dieťa môže tlačiť alebo ťahať za sprievodu smiešneho zvuku hrkálky. V každom prípade mu bude pomáhať pri precvičovaní chôdze. Oball Roller má pohodlné a jednoduché uchopenie rukoväte pre detskú rúčku.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 19,81 cm
Šírka 14,48 cm
Výška 52,83 cm
Kód:  BABY6025
Produktové číslo:  834282010910

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02