Obnoviť stránku

Oball Ponorka H2O Tubmarine™

4,5 2 hodnotení

Oball Ponorka H2O Tubmarine™

Deti pri svojom objavovaní sveta potrebujú bezpečné hračky, ktoré upútajú ich pozornosť. Vyskúšajte hračky Oball. Sú nekonečnou studnicou zábavy, vďaka ktorej bude vaše bábätko rozvíjať svoje základné zručnosti formou hry. Ponúka množstvo atraktívnych prvkov pre rozvoj detských zmyslov. Hračky Oball sú vyrobené z kvalitného a zdravotne nezávadného plastu. Vďaka tomu sú takmer nezničiteľné a pre deti bezpečné, a to aj v prípade, že sa rozhodnú hračku skúmať zubami.

Kľúčové vlastnosti hračky Oball Ponorka H2O Tubmarine

  • Oball hračky sú vyrobené z bezpečného a nezávadného plastu
  • Vrtule vytláčajú vodu a ponorka H2O Tubmarine pláva na hladine vody a nepotápa sa
  • Pohodlné uchopenie pre detskú rúčku
  • Ponorka H2O Tubmarine je pružná s otvormi pre rýchly výtok vody

Vodné radovánky s hračkou Oball Ponorka H2O Tubmarine

Ponorka H2O Tubmarine na prvý pohľad zaujme dieťa svojou farebnosťou. Celkom iste bude nadšené, keď zistí, že zostáva na hladine vody a nepotápa sa. Vrtule ponorky vytláčajú vodu hore a ponorka sa tak ľahko pohybuje vo vani. Ponorka H2O Tubmarine je ľahko uchopiteľná pre detskú rúčku, vďaka čomu bude kúpanie ešte väčšia zábava. Hračka Oball je bezpečná, materiál je hladký a pružný a je vhodná pre deti od 6 mesiacov.

 
Kód:  BABY6032
Produktové číslo:  74451815391

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03