Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nikidom Roller XL Bloom

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nikidom Roller XL Bloom


Veľká záťaž a nerovnomerné rozloženie váhy ničia citlivý detský chrbát a neskôr môžu spôsobiť množstvo problémov s pohybovým aparátom. Nenechajte svojho potomka ťahať ťažké učebnice a školské potreby na jeho malých ramenách. S taškou Nikidom Roller XL Bloom bude každá cesta do školy i zo školy zábavou. Veľké kolieska prejdú všetky terénne nerovnosti a objem 27 l pojme všetko, čo musí malý školák pravidelneprenášať. Praktická teleskopická rukoväť sa prispôsobí výške postavy, takže bude dieťaťu vyhovovať oveľa dlhšie ako bežný batoh. Dômyselná ergonómia zaistí, že používanie tašky Nikidom bude mať pozitívny vplyv na zdravie školáka. Klasické batohy sú už dávno pasé, keď je tu Nikidom Roller!



Unikátne veľké kolieska batoha Nikidom Roller

Schody alebo obrubníky? Pre veľké kolieska Nikidom Rollera žiadny problém. V kombinácii s nízko položeným ťažiskom je manévrovanie s Rollerom ľahké a počas jazdy má skvelú stabilitu – nekolíše sa zo strany na stranu ako bežné tašky na kolieskach. Navyše kolieska nerachotia a jazda je príjemne tichá.



Výškovo nastaviteľná rukoväť push & pull

Ľahká hliníková teleskopická rukoväť školskej tašky Nikidom Roller umožňuje 3 stupne nastavenia výšky, takže sa ľahko prispôsobí rastúcemu dieťaťu. Držadlo umožňuje okrem obvyklého ťahania batoha za sebou aj ľahké tlačenie pred sebou (podobne ako nákupný košík), čo je z hľadiska záťaže na chrbát a zápästia najlepší spôsob použitia.



Žiadne popruhy = žiadne preťažovanie chrbta

Roller zámerne nemá popruhy na chrbát. Skúsenosti ukázali, že ak batoh na kolieskach má popruhy, deti podľahnú pokušeniu niesť ho na chrbte (navyše často len na jednom ramene) a kolieska následne strácajú zmysel. To sa pri Rolleri nestane. Jazdiť s Rollerom je pre deti zábava.


Veľká kapacita a prakticky orientovaný dizajn Nikidom Rollera

S objemom 27 litrov sa do Rollera vojde všetko potrebné. Dizajn Rollera je navrhnutý tak, aby čo najviac uľahčil používanie. Preto Nikidom Roller samostatne stojí, a to aj pri otvorenom hlavnom vrecku. Vďaka dlhému zipsu a výklopnej prednej strane je do neho výborný prístup. Zips hlavného vrecka je extra silný a odolný.

Kľúčové vlastnosti školskej tašky Nikidom Roller XL Bloom 27 l

  • Konštrukcia s kolieskami šetrí detský chrbát aj pohybový aparát
  • Predchádza zdravotným komplikáciám spojenými s veľkou záťažou
  • Taška Nikidom má veľké množstvo vnútorných vreciek
  • Termovrecko uchová desiatu aj pitie v optimálnej teplote
  • Pološkrupinová konštrukcia chráni obsah
  • Veľké pogumované kolieska prekonajú všetky nerovnosti
  • Nastaviteľná teleskopická rukoväť
  • Nikidom Roller má ergonomickú rukoväť
  • Možnosť dokúpiť príslušenstvo na ozdobenie tašky
  • Vysoká stabilita


Uprav si Roller podľa svojho vkusu!

Vďaka širokej ponuke originálneho príslušenstva si každý môže zo svojho Rollera vytvoriť unikátny kúsok. Pomocou samolepiek na kolieska a odznakov, ktoré sa vkladajú do otvorov v prednom kryte, sa dá vytvoriť viac ako 1 000 rôznych kombinácií.



Nikidom Roller je školská taška, ktorú si deti zamilujú


Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vlastnosti a výbava Vodoodolné, Pevné dno, Kolieska

Rozmery (V × Š × H)

Výška 53 cm
Šírka 39 cm
Dĺžka/hĺbka 23 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 3,25 kg
Objem 27 l
Kód:  HRAif14840
Produktové číslo:  8437010547591

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08