Obnoviť stránku

Nerf

Detské Nerf zbrane – banner

Nerf: zbrane pre deti, ktoré neublížia

Populárne Nerf zbrane sú vyrábané v rôznych tvaroch a veľkostiach, aby si každý našiel tú, ktorá mu bude najviac vyhovovať. Nízka hmotnosť plastovej Nerf zbrane umožňuje deťom dlhý boj, ktorý je aj napriek tomu stále bezpečný. To zaisťujú penové a gumové náboje. Značka Nerf sa postupne začala zameriavať aj na dievčatá a svoje produkty vyrába aj pre ne.

Nerf Elite

Nerf Elite

Objavte svet nových, vylepšených blasterov Nerf Elite 2.0. Moderný dizajn s až dvojnásobnou kapacitou zásobníkov oproti predchádzajúcej sérii Nerf N-Strike Elite. Už sa nebudete musieť zdržovať častým nabíjaním, a aj vďaka vylepšenej technológii blasteru odstránite svojho nepriateľa rýchlo z cesty. Ďalšou výhodou je dlhý dostrel penových šípok Nerf a nový svietivo modrý imidž blasterov.

Nerf Ultra

S novou sériou blasterov Nerf Ultra zažijete úplne iný rozmer sveta zábavy. Vďaka technológii Nerf Ultra blasterov sa podarilo zvýšiť dostrel zbraní až na 36 metrov, vďaka tomu zasiahnete vášho nepriateľa skôr, než vás zazrie. K dostrelu sa pri vývoji zamerali aj na presnosť a tak môžete pokojne odstreľovať svojich protihráčov jedného za druhým.

Nerf Ultra
Nerf Fortnite

Nerf Fortnite

Počítačová hra Fortnite je fenoménom nielen mladej generácie hráčov konzolových a počítačových hier. Nerf chceli priaznivcov tejto hry preniesť z virtuálneho sveta do reality a pripravili pištole Nerf Fortnite, ktoré sú k dispozícii v niekoľkých variantoch, od ručných pištolí cez obľúbenú Ricky Reeler až po Fortnite Rocket Launcher, ktorá strieľa veľké penové rakety.

Nerf DinoSquad

Predstavte si svet, kde môžete s dinosaurami spojiť svoje schopnosti a ich silu. Teraz to je možné, ak sa spojíte s legendárnymi dinosaurami ako člen elitnej DinoSquad! Využite mimoriadnu silu najväčších dinosaurov zo všetkých a vyrazte za úžasnými dobrodružstvami. Pripravte sa na akciu s blastermi Nerf DinoSquad, ktoré obsahujú detaily inšpirované dinosaurami.

Nerf Dino Squad
Nerf Minecraft

Nerf Minecraft

Pištole Nerf Minecraft čerpajú inšpiráciu z populárnych videohier Minecraft. Blastery Nerf Minecraft prichádzajú v širokej škále štýlov, môžete si vybrať z rôznych dizajnov, mechanizmov a funkcií, aby ste si vytvorili svoju zbierku a zažili zábavnú hru. Zbrane Nerf Minecraft sa dodávajú s oficiálnymi penovými šípkami Nerf, ktoré sú testované a schválené na výkon a kvalitu a sú vhodné na hru vo vnútri aj vonku.

Nerf Roblox

Pištole Nerf Roblox sa inšpirovali pistoľami používanými v prostredí Roblox. S ich charakteristickým dizajnom a vzrušujúcimi funkciami je zábavné ich vziať do bitiek Nerf a skvele doplnia aj výstavku. Zbrane Nerf Roblox sú dodávané v rôznych vyhotoveniach, či už sú to strieľajúce šípky, alebo blastery na vodu. Preneste časť obľúbenej počítačovej hry z izby k vám do záhrady alebo do parku.

Nerf Roblox
Nerf Super Soaker

Nerf Super Soaker

Užite si vodné bitky s Nerf Super Soaker. Tieto penové vodné pištoľky s veľkým zásobníkom na vodu spoľahlivo zasiahnu každého, na koho len ukážete. Majú totiž dostrel až niekoľko metrov a úplne jednoduché ovládanie – stačí zamieriť, stlačiť spúšť a prúd vody sa už o nepriateľa postará. Vodné pištole Nerf Super Soaker sú skvelou hračkou v horúcich letných dňoch.

Spresniť parametre
76 položiek

Nerf

V kategórii Nerf máme práve teraz na Alza.sk celkom 76 produktov. Pokračovať

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11