Obnoviť stránku

Nerf Hasbro

Detské pištole Nerf - banner

Nerf: Detské pištole, ktoré neublížia

Populárne pištole Nerf sú vyrábané v rôznych tvaroch a veľkostiach, aby si každý našiel tú, ktorá mu bude najviac vyhovovať. Nízka hmotnosť plastového spracovania pištolí Nerf umožňuje deťom dlhý boj, ktorý je aj napriek tomu stále bezpečný. To zaisťujú penové a gumové náboje. Značka Nerf sa postupne začala zameriavať aj na dievčatá a vyrába svoje produkty aj pre ne.

Nerf Elite

Nerf Elite

Objavte svet nových a vylepšených blasterov Nerf Elite 2.0. Moderný dizajn s až dvojnásobnou kapacitou zásobníka oproti predchádzajúcej sérii Nerf N-Strike Elite. Už sa nebudete musieť zdržiavať častým nabíjaním a vďaka vylepšenej technológii blasteru budete môcť v okamihu odstrániť nepriateľa z cesty. Ďalšou výhodou je dlhý dosah penových šípok Nerf a nový svietivomodrý dizajn blasterov.

Nerf Ultra

S novou sériou pištolí Nerf Ultra zažijete úplne iný rozmer zábavy. Vďaka technológii Nerf Ultra blasterov sa podarilo zvýšiť dostrel zbraní až na 36 metrov, čo vám umožní zasiahnuť vášho nepriateľa skôr, ako vás zahliadne. Okrem dostrelu sa pri vývoji zamerali aj na presnosť, takže pokojne môžete odstreľovať svojich protihráčov jedného po druhom.

Nerf Ultra
Nerf Fortnite

Nerf Fortnite

Počítačová hra Fortnite je fenoménom nielen medzi mladou generáciou hráčov konzolových a počítačových hier. Nerf chceli fanúšikov hry preniesť z virtuálneho sveta do reality a pripravili rad Nerf blasterov Fortnite. Nerf Fortnite zbrane sú k dispozícii v niekoľkých variantoch, od ručných pištolí cez obľúbený Ricky Reeler až po Fortnite Rocket Launcher, ktorý vystreľuje veľké penové rakety.

Nerf Super Soaker

Užite si vodné bitky s Nerf Super Soaker. Tieto penové vodné pištole s veľkým zásobníkom na vodu spoľahlivo zasiahnu každého, na koho ich namierite. Majú totiž dostrel až niekoľko metrov a úplne jednoduché ovládanie – stačí zamieriť, stlačiť spúšť a prúd vody sa už o nepriateľa postará. Vodné pištole Nerf Super Soaker sú skvelou hračkou počas horúcich letných dní.

Nerf Super Soaker
Nerf Modulus

Nerf Modulus

V edícii Nerf Modulus je pre vás pripravených niekoľko možností, ako si z rôznych častí a kombinácií zostaviť vlastnú pištoľ presne podľa vašich predstáv. Pištole sú v porovnaní s edíciou Nerf Elite teraz nielen výkonnejšie, ale aj dizajnovo prepracovanejšie. Šípky slúžiace ako munícia majú síce dlhý dostrel, ale vďaka pene, z ktorej sú vyrobené, zostávajú stále bezpečné, aby v skutočnosti nikomu neublížili.

Príslušenstvo Nerf

Vyberte si z bohatej ponuky príslušenstva k pištoliam Nerf. K vaším zbraniam si môžete dokúpiť náhradné šípky, popruh alebo hľadáčik, ktorý pripevníte k pištoli, aby ste lepšie identifikovali svoju obeť. Svoju zbraň si môžete vylepšiť taktickou baterkou alebo zásobníkom, ktorý dokáže vystreliť dve šípky naraz.

Príslušenstvo pre pištole Nerf

Spresniť parametre
79 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18