Obnoviť stránku

Nerf Ultra 10 ks šípok

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

Nerf Ultra 10 ks šípok

Pri hrách s pištoľami Nerf sa môže často stať, že sa vám strela niekam zakotúľa alebo sa dokonca aj stratí. Nemusíte však zúfať - s náhradnými nábojmi Nerf Ultra môžete bojovať s plne nabitým zásobníkom ďalej. Pri výrobe nábojov Nerf Ultra bola použitá inovovaná špička, spracovaná s využitím technológie Aerofin a odľahčená Nerf Ultra pena so zvýšenou odolnosťou proti poškodeniu. Strely Nerf Ultra dosahujú najdlhší možný dostrel - náboj doletí až 36 metrov ďaleko. Sada obsahuje 10 kvalitných penových nábojov. Príslušenstvo Nerf Ultra doplní chýbajúce strely tak, aby skvelá zábava s pištoľami Nerf nikdy nekončila. Náhradné náboje sú vhodné pre deti od 8 rokov.


Kľúčové vlastnosti náhradných striel Nerf Ultra 10 ks

  • Náhradné strely Nerf Ultra v počte 10 kusov
  • Pre prídavnú zásobu nábojov do bojovej hry
  • Špička spracovaná s využitím technológie Aerofin
  • Použitie odľahčenej Nerf Ultra peny so zvýšenou odolnosťou proti poškodeniu
  • Penová šípka doletí až 36 metrov ďaleko
  • Náboje Nerf Ultra sú vhodné pre deti od 8 rokov

Nenechajte sa zaskočiť prázdnym zásobníkom

Či už vaše deti vlastnia akýkoľvek model pištole Nerf Ultra, iste sa im budú hodiť tiež náhradné náboje, lebo tých nie je nikdy dosť. S týmto balením 10 šípok Nerf Ultra im zaistíte rozšírenú zásobu, nech sú deti riadne pripravené na akékoľvek podmienky ich bojovej hry. Inovatívny aerodynamický hrot, Aerofin technológie a veľmi ľahká pena Nerf Ultra zabezpečia dlhý dostrel týchto šípok až 36 m. Náboje sú kompatibilné iba s blastermi Nelf Ultra.



Kód:  HRAbz02723
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5010993733941

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08