Obnoviť stránku

Nerf Nitro Motofury Rapid Rally

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nerf Nitro Motofury Rapid Rally

Nerf Nitro Motorfury Rapid Rally prináša nový rozmer zábavy pre vaše deti. Súprava ponúka hneď tri rôzne zážitky, ktoré pri hre tvoria neprekonateľný celok: streľbu z blasteru, zábavu z hry s autíčkami a stavbu dráhy z prekážok dodávaných spoločne s Blasterom. Penové autíčka sú vyvinuté tak, aby lietali skutočne rýchlo a ďaleko. Akcelerácia je podporená napájaním batériami.

Hlavné prednosti hernej súpravy Nerf Nitro Motorfury Rapid Rally

  • Súprava kombinujúca 3 prvky zábavy
  • Motorizovaná streľba z blasteru Nerf Motorfury
  • 9 penové autíčka
  • Automatické dobíjanie
  • Dlhá a krátka rampa
  • 12 ďalších prekážok ako súčasť hernej súpravy

Zábava na mnoho hodín

Zásobník pojme všetkých 9 autíčok dodávaných v balení a automaticky ich posúva do hlavne blasteru. Veľká variabilita súpravy Nerf Nitro Motorfury Rapid Rally poskytne vašim deťom veľa hodín zábavy pri vytváraní rôznych kombinácií prekážkových dráh. Zostáva už len naštartovať motor a vystreliť! Na prevádzku sú nutné štyri AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Vhodné pre deti od 5 rokov. 

 
Kód:  HRAif5195
Produktové číslo:  5010993374304

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09