Obnoviť stránku

Nerf N-Strike Elite - Magnus Mega

4,8 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nerf N-Strike Elite - Magnus Mega

Magnus Mega je kompaktná pištoľ z radu N-STRIKE ELITE určená pre použitie v akčnom boji. S touto zbraňou zaženiete nepriateľské tímy do úzkych, pretože vďaka vylepšenej technológii môžete v rýchlom slede vyslať 3 šípky. Pištoľ je prispôsobená na rýchle prebíjanie za behu. Šípky Magnus Mega sa vyznačujú doletom až 22 metrov.
S touto pištoľou zneškodníte každého súpera - ukryte sa, počkajte si na jeho chybu a akonáhle ho zahliadnete, nabite a vypustite záplavu striel, proti ktorej nemá šancu. Dodáva sa s integrovaným vnútorným zásobníkom pre nabíjanie v behu, vrátane troch nábojov.
Parametre a špecifikácie:
Materiál:
kvalitný plast
Obsah balenia:
pištole
integrovaný vnútorný zásobník
3 šípky
Odporúčaný vek:
8 +
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Červená
Kód:  HRAa462
Produktové číslo:  5010994779160

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14