Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nerf Microshots Fortinte Rainbow Smash

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nerf Microshots Fortinte Rainbow Smash

Detská pištoľ Fortnite Rainbow Smash predstavuje nápaditú pištoľ z obľúbenej série Microshots od populárnej značky Nerf. Tento kúsok patrí k miniatúrnym zberateľským verziám najobľúbenejších blasterov od Nerf a poteší každého malého bojovníka, ktorý si tak môže rozšíriť svoju zbierku o ďalší originálny kúsok a predovšetkým si užiť veľa zábavy pri súbojoch s kamarátmi, či pri streľbe na terč. Ako už názov napovedá, pištoľ pre deti Fortnite Rainbow Smash jeinšpirovaná kultovým nástrojom Rainbow z populárnej videohry Fortnite Battle Royale.


Kľúčové vlastnosti detskej pištole Nerf Microshots Fortnite Rainbow Smash

  • Farebná detská pištoľ z obľúbenej série Nerf Microshots
  • Zberateľský kúsok zo série miniatúrnych verzií najpopulárnejších blasterov obľúbenej značky Nerf
  • Inšpirovaná videohrou Fortnite Battle Royale
  • Zbraň sa dodáva s 2 šípkami
  • Pištole Nerf sú úplne bezpečné vďaka použitiu vysoko kvalitného plastu a penových alebo gumových šípok
  • Vďaka ručnému naťahovaniu nie sú potrebné batérie

Bezpečná zábava s pištoľou pre deti Nerf

Detská pištoľ Nerf je vyrobená z kvalitného a odolného plastu, ktorý vydrží aj to najdrsnejšie zaobchádzanie počas akčných súbojov. Deti ocenia nízku hmotnosť pištole, takže sa s ňou môžu hrať celý deň. Šípky sú tiež vyrobené z penového alebo gumového materiálu a sú teda absolútne bezpečné. Táto hračka je vhodná pre deti od 8 rokov.

Farebná detská pištoľ z obľúbenej série Nerf Microshots

Túto miniatúrnu verziu môžete nosiť stále so sebou a byť tak kedykoľvek pripravení na súboj. Pištoľ sa dodáva s 2 oficiálnymi šípkami Nerf Elite. Natiahnite šípku do prednej časti zbrane, zatiahnite za rukoväť a vystreľte. Vďaka manuálnemu naťahovaniu nie sú potrebné žiadne batérie.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAdn00754
Produktové číslo:  5010993735198

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16