Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack


Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack

Vychutnajte si laserovú strieľačku doma aj vonku

Ak ste fanúšikovia lasergame, tak presne pre vás je určená táto súprava dvoch detských pištolí Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack, ku ktorým nepotrebujete žiadne káble ani vesty. Stačí Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack vybaliť zo škatule a začať hrať. Laserovú strieľačku si môžete vchutnať ako doma, tak aj vonku. Dosah blastra je pritom až 68 metrov. Môžete si vybrať, či budete hrať sám, alebo prizvete kamarátov do hromadnej bitky. Tej sa môže zúčastniť až 64 hráčov.



Majte dokonalý prehľad o svojom stave

Na blastri Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack si pred vypuknutím bitky zvolíte, či chcete hrať za modrý alebo červený tím. Nechýba ani režim všetci proti všetkým, ktorý je predstavovaný fialovou farbou. Blaster samozrejme vydáva svetelné a zvukové efekty. Informácie o množstve životov a striel sa vám budú zobrazovať na displeji blastra.

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack


Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack

Využite blaster Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack naplno

Ak chcete prežiť zábavu naplno, stačí blaster Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack pripojiť cez Bluetooth k vášmu inteligentnému telefónu. V mobilnej aplikácii Nerf Laser Ops v českom jazyku, ktorá je zadarmo na stiahnutie pre IOS aj Android môžete zdokonalovať svoj blaster, alebo vidieť všetky svoje aj súperove štatistiky. V prípade, že máte zapnutú GPS lokalizáciu sa na mape zobrazuje pohyb vašich protivníkov.



Bezpečná hra s blastrom Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack

Blaster Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack využíva infračervené svetlo, ktoré funguje na rovnakom princípe ako diaľkové ovládanie pre váš televízor. Nejde teda o nebezpečné laserové lúče a hra je úplne bezpečná.

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint duopack

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Detské zbrane

Materiál Plast
Dostrel 68 m
Kód:  HRAdn00035
Produktové číslo:  5010993499670

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01