Obnoviť stránku

Nerf Fortnite TS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nerf Fortnite TS

Legendárne detské pištole Nerf od Hasbro sa teraz nechali inšpirovať známou hrou Fortnite a prinášajú špeciálnu edíciu týchto blasterov. Táto pištoľ Nerf Fortnite TS poteší nielen fanúšikov videohry, ale snáď každého chlapca od 8 rokov. Blaster kopíruje červeno-biely vzhľad zbrane, ktorá sa objavila aj v samotnej hre Fortnite, a zaistí efektívny zážitok z paľby vďaka ručnému nabíjaniu. Vnútorný zásobník poskytne priestor ažna 4 náboje a do úložného priestoru v pažbe sa dajú uchovať ďalšie 4 na neskoršie použitie. K unikátnej detskej pištoli Nerf Fortnite TS dostanete hneď 8 penových šípok Nerf Elite, ktoré sú vybavené pružnou dutou špičkou. Hračka je vyrobená z plastu a na fungovanie nepotrebujete žiadne batérie. Pri hraní je potrebné, aby deti použili bezpečnostné detské okuliare.


Kľúčové vlastnosti detskej pištole Nerf Fortnite TS

  • Detská pištoľ inšpirovaná známou videohrou Fortnite od Epic Games
  • Blaster Nerf Fortnite TS od spoločnosti Hasbro je určený pre chlapcov od 8 rokov, ale zaobstarať ho môžete každému dieťaťu, ktoré rado strieľa
  • Detská pištoľ prehlbuje zážitok z hry vďaka ručnému nabíjaniu
  • Hračka je kompletne inšpirovaná červeno-bielym vzhľadom zbrane z hry Fortnite
  • Pištoľ s dĺžkou 72 cm je vyrobená z kvalitného plastu
  • Zásobník pojme 4 šípky naraz a ďalšie 4 je možné uschovať v priestore pažby na neskoršie prebitie
  • Pre nabíjanie je v balení k dispozícii 8 týchto nábojov Nerf Elite
  • Dlhý dolet penovej munície blasteru Nerf Fortnite TS je daný vylepšenou pružnou dutou špičkou
  • Pre funkčnosť zbrane nie sú potrebné žiadne batérie
  • Hra s Nerf blastermi podporuje spoluprácu, rýchle rozhodovanie aj presnú mušku
  • Pri hraní sa odporúča použiť bezpečnostné detské okuliare (nie sú súčasťou balenia)

Detský blaster Nerf zo sveta Fortnite

Detská pištoľ Nerf Fortnite TS od Hasbro je inovatívna hračka inšpirovaná dobre známou videohrou Fortnite, ktorá poteší každého fanúšika hry aj ďalšie deti od 8 rokov – a to nielen chlapcov. Blaster kopíruje dizajn zbrane z hry a ručne sa nabíja, zásobník na 4 náboje je doplnený o úložný priestor v pažbe na ďalšie 4 šípky, takže strelec dokáže pištoľ prebiť za pár sekúnd. K fungovaniu hračky nie sú potrebnéžiadne batérie.


S blasterom Nerf Fortnite TS sa ľahko zaobchádza

Zaobchádzanie s blasterom je veľmi intuitívne a deti na to samy rýchlo prídu – vďaka ručnému nabíjaniu je zážitok z hry ešte prehĺbený. Či už sú vaše deti nováčikmi vo svete Nerf strelcov alebo už majú skúsenosti z predchádzajúcimi modelmi Nerf blasterov a chcú mať svoju obľúbenú zbraň zo sveta Fortnite, Nerf Fortnite TS sa hodí pre každého, kto si chce užiť veľa zábavy so svojimi kamarátmi. Pri hraní s detskoupištoľou Nerf Fortnite TS dohliadnite na deti, aby nosili ochranné okuliare a nemierili pri strieľaní na oblasť tváre.


Penové šípky Nerf Elite Darts s dutou špičkou

S jedinečným blasterom Nerf Fortnite TS od Hasbro prinesiete vašim deťom do hrania nevídanú porciu zábavy vďaka špeciálne navrhnutým šípkam Nerf Elite s flexibilnou dutou špičkou a dlhým dostrelom. V balení detskej pištole Nerf Fortnite TS nájdete hneď 8 týchto nábojov a v prípade potreby si ďalšie môžete dokúpiť. Nech zábava začne!





Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Detské zbrane

Materiál Plast
Kód:  HRAdn00760
Produktové číslo:  5010993614479

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11