Obnoviť stránku

Nerf Elite 2.0 Volt

4,9 14 hodnotení
16,43 €

Nerf Elite 2.0 Volt

S prispôsobiteľnou detskou pištoľou Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 od spoločnosti Hasbro si všetci chlapci od 8 rokov užijú ohromnú hromadu zábavy. Blaster Nerf Elite 2.0 si môžete individuálne vylepšiť pridaním ďalšieho Nerf príslušenstva, k ešte lepšej stratégii v boji dopomôžu hneď dve taktické koľajnice. Detská pištoľ Nerf Elite Volt SD-1 umožňuje zamieriť na protihráča aj za zhoršených svetelných podmienok a to pomocou svetelného lúča s dosahom až 4,5 m. Na dobíjanie je k dispozícii 6 penových šípok Nerf, ktoré sa pýšia dlhým dostrelom až 27 metrov. V rukoväti nájdete úložisko na ďalšie dve šípky. Hračka je vyrobená z plastu a na fungovanie lasera je potrebné dokúpiť 2 batérie typu AAA. Pri hraní sa odporúča, aby deti použili bezpečnostné okuliare.


Kľúčové vlastnosti detskej pištole Nerf Elite 2.0 Volt SD-1

  • Blaster Nerf Elite 2.0 je určený pre chlapcov od 8 rokov, ale zaobstarať ho môžete každému dieťaťu, ktoré rado strieľa
  • Nerf Volt SD-1 je individuálne prispôsobiteľný, jednostranný blaster
  • Jeho hlavnou inováciou je zameriavací svetelný lúč s dosahom až 4,5 m
  • Detská pištoľ umožňuje využitie hneď dvoch taktických koľajníc a voliteľné pridanie ďalšieho Nerf príslušenstva (nie je súčasťou balenia)
  • Pištoľ je vyrobená z kvalitného plastu
  • Na nabíjanie je v balení k dispozícii 6 nábojov Nerf s dlhým dostrelom až 27 m
  • V rukoväti sa skrýva úschovňa na ďalšie 2 šípky
  • Pri hraní sa odporúča použiť bezpečnostné detské okuliare (nie sú súčasťou balenia)
  • Na fungovanie svetelného lúča sú potrebné 2 alkalické batérie 1,5 V typu AAA (nie sú súčasťou balenia)

Prispôsobte detskú pištoľ Nerf Elite 2.0 svojim predstavám a bojovým plánom

S blasterom Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 sa môžu vaše deti kompletne pripraviť na bitku s partiou kamarátov a vyjsť z nej ako víťaz. Detská pištoľ Nerf Elite 2.0 totiž umožní individuálne prispôsobenie zbrane a jej vylepšovanie. Prevahu v bojových Nerf hrách zaistia u blastera Volt SD-1 hneď dve taktické koľajnice, ktoré môžete využiť na ďalšie Nerf príslušenstvo.

S blasterom Nerf môžete mieriť aj v úplnej tme vďaka svetelnému lúču

S jedinečným blasterom Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 prinesiete vašim deťom do hrania nevídanú porciu zábavy vďaka dlhej vzdialenosti dostrelu šípok a možnosti vlastného prispôsobenia vybavenia zbrane. Pri zapnutí svetelného lúča zamierite na nepriateľov aj v temných priestoroch a to na vzdialenosť až 4,5 m. Pri hraní s detskou pištoľou Nerf Elite 2.0 dohliadnite na deti, aby nosili ochranné okuliare a nemierili pri strieľaní na oblasť tváre.

Penové šípky Nerf vystrelíte na vzdialenosť až 27 metrov

V rukoväti blastera sa skrýva úložisko na ďalšie dve Nerf šípky, nech sú v boji vždy po ruke. Z pištole Nerf Elite 2.0 Volt SD-1 je možné tieto šípky vystreliť až na vzdialenosť unikátnych 27 metrov! V balení detskej pištole Nerf nájdete hneď 6 týchto nábojov a v prípade potreby si ďalšie môžete dokúpiť. Nech začne zábava!




Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Nerf

Rad Elite
Príslušenstvo Náboje
Typ Pištoľ

Detské zbrane

Materiál Pena, Plast
Dostrel 27 m
Zásobník – počet nábojov 2 ks
Vlastnosti Svetelné efekty
Farba Modrá, Oranžová, Sivá

Náboje

Druh nábojov Penové
Počet nábojov v balení 6 ks

Batéria

Typ batérií AAA
Počet batérií 2 ks

Druh

Druh Detská zbraň

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AAA
Počet batérií 2 ks
Kód:  HRAbz02716
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5010993732029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02