Obnoviť stránku

Nerf Elite Surgefire

4,7 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nerf Elite Surgefire

Zažite adrenalín s novou Neft Elite Surgefire pištoľou

Zažite tú pravú akčnú strieľačku s pištoľou od značky Nerf. V bubnovom zásobníku detskej pištole Nerf N-Strike Elite Surgefire je umiestnených 15 šípok. Tieto šípky sú penové, preto môžete mať istotu, že sa vašim deťom pri hraní nič nestane. Vyberte si cieľ a vyprázdnite doň celý zásobník behom niekoľkých sekúnd. Dostrel tejto pištole značky Nerf je neuveriteľných 27 metrov. Poďte si užiť adrenalínovú zábavu s kamarátmi!



Spoľahlivá a efektívna pištoľ Nerf

Vďaka veľkému bubnovému zásobníku na 15 šípok si užijete viac zábavy. Osvedčený nabíjací mechanizmus Slam Fire spolu s jednoduchým ovládaním zaručia rýchle nabitie detskej pištole Nerf N-Strike Elite Surgefire. Praktické plnenie bubnového zásobníka z prednej strany zaistí veľmi rýchle naplnenie novými šípkami aj v ruchu bitky. Rovnako ako pri všetkých pištoliach Nerf s mechanickým vystreľovaním šípok pomocou zabudovanej pružinky, je aj manipulácia s Nerf N-Strike Elite Surgefire veľmi príjemná. Na plastovom tele sú starostlivo umiestnené tri otvory slúžiace na pripevnenie popruhov.

Nerf Elite Surgefire s 15 nábojmi


Kľúčové vlastnosti Nerf N-Strike Elite Surgefire

  • Bubnový zásobník pojme až 15 gumových nábojov
  • Dostrel Nerf Elite SurgeFire je až 27 metrov
  • Pištoľ je vyrobená z kvalitného plastu
  • Bezpečné penové šípky vás nezrania
  • Vhodné pre deti od 8 rokov

Náboje typu Nerf Elite

V balení je obsiahnutých okrem samotnej pištole Nerf N-Strike Elite Surgefire tiež 5 penových šípok. Samozrejmosťou je použitie akýchkoľvek šípok typu Nerf Elite aj z iných radov (napr. Zombie Strike alebo Modulus).

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Detské zbrane

Materiál Plast
Dostrel 27 m
Kód:  HRAif6257
Produktové číslo:  5010993445813

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09