Obnoviť stránku

Nerf Elite Disruptor + Jenga

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nerf Elite Disruptor + Jenga

Súprava obsahujúca detskú pištoľ Nerf Elite Disruptor a zábavnú spoločenskú hru Jenga. Hra Jenga je spoločenská hra pre jedného a viac hráčov od 6 rokov, ktorí si chcú otestovať svoju šikovnosť a trpezlivosť. Hra začína postavením veže z 54 drevených kvádrov. Jednotliví hráči sa potom striedajú vo vyťahovaní kvádrov, musí byť však opatrní, aby veža nespadla. Pravidlá hry dovoľujú používať iba jednu ruku a po vytiahnutí kvádra ho hráč položí späť na vrchol veže. Aby mohli hráči začať stavať nové poschodie, musia vždy najprv dokončiť poschodie predchádzajúce. Hra končí vo chvíli, keď jednému z hráčov veža spadne. Hráč, ktorý položí posledný kváder bez pádu veže, sa stáva víťazom hry.

S pištoľou Nerf Elite Disruptor zažijete veľa zábavy! Dostrel penových šípok blastera je až 27 metrov. Disruptor stačí plynulým pohybom natiahnuť a uvoľniť a môžete strieľať. Bubnový zásobník má kapacitu 6 šípok. Vďaka plastovému spracovaniu je zbraň ľahká, takže deti sa s ňou môžu hrať celý deň. Prežite veľa zábavy a akčného dobrodružstva s pištoľou Nerf Elite Disruptor. Tento typ blastera je určený pre deti od 8 rokov.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Jenga

  • Vďaka tejto hre zabavíte celú rodinu
  • Pomáha trénovať trpezlivosť
  • Kvalitné kvádre Jenga sú vyrobené z dreva
  • Hra je vhodná pre viac hráčov vo veku od 6 rokov

Obsah balenia:

Spoločenská hra Jenga

54 drevených kvádrov

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti detskej pištole Nerf Elite Disruptor

  • Bubnový zásobník
  • Dostrel na vzdialenosť 27 metrov
  • Kvalitný materiál
  • Balenie obsahuje pištoľ a 6 šípok
  • Vhodná pre deti od 8 rokov

Obsah balenia:
Blaster Nerf Elite Disruptor

Šesť šípok Elite



Kód:  BUNHRAif0407a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14