Obnoviť stránku

Nerf Elite 2.0 20 náhradných šípok

5,0 23 hodnotení
Cenová bomba
4,39 € Ušetríte 7,90 €

Nerf Elite 2.0 20 náhradných šípok

Pri hrách s pištoľami Nerf sa môže často stať, že sa vám strela niekam zakotúľa, alebo sa dokonca aj stratí. Nemusíte však zúfať – s náhradnými nábojmi Nerf elite 2.0 môžete bojovať s naplno nabitým zásobníkom ďalej. Strely Nerf elite 2.0 boli špeciálne navrhnuté pre vyššiu presnosť a dlhý dostrel. Súprava obsahuje 20 kvalitných penových nábojov. Príslušenstvo Nerf elite 2.0 doplní chýbajúce strely tak, aby skvelá zábava s pištoľami Nerf nikdy nekončila. Náhradné náboje sú vhodné pre deti od 8 rokov.


Kľúčové vlastnosti náhradných šípok Nerf elite 2.0 20 ks

  • Náhradné šípky Nerf elite 2.0 v počte 20 kusov
  • Pre poriadnu zásobu nábojov do hry
  • Ľahké penové šípky s vyššou presnosťou a dlhým dostrelom
  • Nech je váš zásobník kompatibilných Blaster Nerf Elite vždy plný
  • Náboje Nerf elite 2.0 sú vhodné pre deti od 8 rokov

Nenechajte sa zaskočiť prázdnym zásobníkom

Nech už vaše deti vlastnia akýkoľvek model pištole Nerf elite 2.0, určite sa im zídu aj náhradné náboje, lebo tých nie je nikdy dosť. S balením 20 šípok Nerf elite 2.0 im zabezpečíte dostatočnú zásobu, nech už im bojová hra nastolí akékoľvek podmienky. Vyššia presnosť a dlhý dostrel, tým sa tieto penové šípky vyznačujú. Náboje sú kompatibilné s blastermi Nelf elite 2.0.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAbz15906
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5010993767847

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19