Obnoviť stránku

Narodeninový kufrík 42 ks

18,29 €

Narodeninový kufrík 42 ks

Máte tvorivé deti a chystáte im narodeninovú oslavu? Alebo naopak chystáte sa popriať oslávencovi, ktorý je malým umelcom? Potom už nemusíte hľadať ideálny darček. Veľkú radosť a plno zábavy zaručí kreatívne sada v tomto narodeninovej kufríku značky BIC Kids. Balenie obsahuje všetko potrebné, aby z narodeninovej párty bola skvelá farebná akcie. Vo vnútri sa totiž ukrýva 12 ľahko umývateľných az bežných textílií dobre vyprateľných fixiek na vodnej báze, 12 olejových farieb, 12 pasteliek odolných proti lámaniu a 6 trblietavých Maľovacie lepidiel na vodnej báze. To ale ešte nie je všetko. Tieto pomôcky deti využijú k vyfarbenie 24 narodeninových kariet, ktoré ešte môžu dozdobiť priloženými nálepkami. Kreatívna sada Narodeninový kufrík je vhodná pre deti od troch rokov.

Kľúčové vlastnosti kreativní sady Narodeninový kufrík

  • Perfektný na narodeninovú oslavu, alebo ako darček
  • Kreatívna sada Narodeninový kufrík obsahuje fixky, pastelky, olejové farby, trblietavá lepidlá, nálepky a narodeninové karty k vyzdobenie
  • Všetko od známej a kvalitnej značky BIC Kids
  • Kreatívna sada Narodeninový kufrík je vhodná pre deti od 3 rokov

Obsah balení:
12 ks tenkých fixiek
12 ks olejových farieb
12 ks pasteliek
6 ks trblietavých lepidiel
30 ks nálepiek
24 ks narodeninových kariet

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Oslávenec

Vek oslávenca Univerzálne
Kód:  HRAdn01856
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3086123474932

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01