Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nafukovací slon

4,7 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nafukovací slon

Nafukovací slon značky Fatra bol špeciálne navrhnutý českou dizajnérkou Libušou Niklovou. Tá so svojou kolekciou zožala veľký úspech nielen v Paríži, ale aj v New Yorku. Vďaka výraznej farbe, ktorá lahodí detskému oku, sa sloníča hodí nielen ako pomôcka k hre, ale aj ako dekorácia do detskej izbičky.

Kľúčové vlastnosti

  • Všestrannosť použitia
  • Kvalitný materiál
  • Moderný dizajn
  • Lákavé farby

Bezpečná a správna hračka

Nafukovací slon od spoločnosti Fatra je súčasťou sady hračiek, ktorá bola ocenená certifikátmi „Bezpečná hračka" a „Správna hračka". Prvý z nich garantuje, že sú vyrobené z kvalitnej vinylovej fólie bez obsahu ftalátov a ťažkých kovov, čím spĺňajú nároky na zdravotnú nezávadnosť. Druhý dokladá, že produkt dodržiava výchovné, estetické a kvalitné kritériá.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 76 cm
Šírka 53 cm

Vlastnosti

Typ Hračka
Tvar Slon
Počet komôr 1
Materiál PVC
Kód:  HRAa5568
Produktové číslo:  8593367348448

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01