Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nafukovací matrac plameniak obrí 221 × 221 cm

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nafukovací matrac plameniak obrí 221 × 221 cm

Netradičný nafukovací matrac od spoločnosti Intex vám umožní luxusné leňošenie a veľa vodných radovánok v horúcich letných mesiacoch. Matrac každého zaujme svojim dizajnom obrieho plameniaka. A pretože plameniak je skutočne obrí, ponúka ležadlo veľa priestoru doplneného o dve pevné držadlá kvôli lepšej manipulácii. Je vyrobený z kvalitného vinylu a dve vzduchové komory zaručujú vysokú stabilitu a bezpečnosť. Dodáva sa so súpravou pre prípad nehody.

Kľúčové vlastnosti

  • Priestranný matrac na leňošenie na vodnej hladine
  • Kvalitný materiál
  • Netradičný dizajn obrieho plameniaka
  • Vysoká stabilita a bezpečnosť

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 12 rokov
Kód:  HRAif1661
Produktové číslo:  6941057403588
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12