Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nabíjacia batéria GP ReCyko 1000 AAA (HR03), 2 ks

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nabíjacia batéria GP ReCyko 1000 AAA (HR03), 2 ks

Nabíjacie batérie GP ReCyko 1000 AAA (HR03), 2 ks

Batérie neodmysliteľne patria do každej domácnosti ako pre nás už samozrejmý zdroj energie. Na fungovanie ich potrebuje rad elektronických zariadení, ako sú napr. diaľkové ovládače, hodiny, svietidlá, ale napríklad aj niektoré hračky. Mikrotužková (AAA) nabíjacia batéria GP ReCyko 1000 AAA (HR03) je perfektná na každodenné použitie. Ide odobíjacie batérie s napätím 1,2 V. Hlavným plusom je, že sa dajú až 500× opakovane nabíjaťSamozrejmosťou je tiež vysoká výdrž a stabilita. Tieto nabíjacie batérie disponujú článkami s označením NiMH. Nabíjacia batéria GP ReCyko 1000 AAA je obdarená kapacitou 950 mAh. Vnútri balení nájdete 2 ks batérií,tým pádom nie je vďaka možnosti opakovaného dobíjania potrebné stále riešiť zháňanie nových.


Kľúčové vlastnosti nabíjacej batérie GP ReCyko 1000 AAA (HR03), 2 ks

  • Nabíjacie batérie GP nového ekologického radu ReCyko
  • Vhodné na každodenné použitie ako doma, tak aj v profesionálnych zariadeniach
  • GP ReCyko 1000 AAA (HR03) 2 ks sú ideálne napr. pre diaľkové ovládače, svietidlá a čelovky, hodiny a budíky a ďalšie
  • Ultra vysoká výdrž a dlhá životnosť
  • Kapacita nabíjacích batérií 950 mAh
  • Veľmi dlhá životnosť až 500 cyklov
  • Dodávajú sa už prednabité s možnosťou okamžitého použitia
  • Batérie vyrobené z recyklovaných materiálov a ďalej recyklovateľné
  • Naviac je tiež papierový obal plne ekologický
  • Typ batérie: mikrotužková (AAA)
  • Balenie zahŕňa: 2× nabíjacie batérie GP ReCyko 1000 AAA (HR03)

S ReCyko šetríte prírodu aj svoju peňaženku

Nový rad GP batérií pod názvom ReCyko v sebe spája zdanlivo nezlučiteľné vlastnosti - mať kedykoľvek na dosah neustále nabité batérie, zároveň šetriť peniaze a napriek tomu znížiť uhlíkovú stopu, ktorá po použití bežných batérií zostáva. GP ReCyko 1000 AAA (HR03) 2 ks všetky tieto požiadavky spĺňajú. Sú vhodné ako na všedný domáce použitie, tak aj do prevádzky profesionálnych zariadení. Rad ReCyko sa pýši ešte väčšou výkonnosťou a zároveň ekologickou šetrnosťou. Navyše pri dobíjaní v inteligentných nabíjačkách ReCyko tak dosiahnete úplne iný rozmer spotreby energie, než ste doteraz boli zvyknutí.


Nabíjecí baterie GP ReCyko 1000 AAA (HR03), 2 ks

Ultra dlhá výdrž

Od nabíjacích batérií GP ReCyko 1000 AAA (HR03) 2 ks nečakajte nič iné, než extrémne vysokú výdrž. Obstoja aj pri nadmernej záťaži a vy tak po kúpení ReCyko 1000 AAA (HR03) už nebudete chcieť používať žiadne iné batérie.

Nabíjecí baterie GP ReCyko 1000 AAA (HR03), 2 ks

Okamžite pripravené na použitie

Pri zaobstaraní balení GP ReCyko 1000 AAA (HR03) 2 ks sa vôbec nemusíte zdržiavať ich nabíjaním, ale hneď ich môžete začať používať. Dodávajú sa totiž od výroby prednabité a vďaka ich schopnosti udržať si svoju energiu po veľmi dlhú dobu sa nemusíte myšlienkami zaoberať ani tým, ako dlho ležali na pulte v obchode. Takže simôžete byť istí, že až si ReCyko 1000 AAA (HR03) prinesiete domov, budú mať presne takú kapacitu aktuálneho nabitia, aká je uvedená na obale.

Nabíjecí baterie GP ReCyko 1000 AAA (HR03), 2 ks

ReCyko šetria našu planétu

V dnešnom svete je pojem ekológia veľmi dôležitý a tomu sa podriaďujú tiež nabíjacie batérie ReCyko. Batérie 1000 AAA (HR03) 2 ks sú minimálne z 10 % vyrobené z recyklovaných zdrojov, čo je zatiaľ najväčší podiel na trhu. Naviac je z viac ako 94 % batérie materiál znovu recyklovateľnýA čo sa týka krabičky, v ktorej sa GP ReCyko 1000 AAA (HR03) 2 ks dodávajú, tá je oproti iným výrobcom celá len z papiera, pretože každý detail sa počíta.


Čím viac GP ReCyko 1000 AAA (HR03) používate, tým lepšie

S touto novou ekologickou generáciou nabíjacích batérií GP ReCyko využijete pri bežnej každodennej spotrebe energie tú najmodernejšiu bežne dostupnú technológiu na trhu. Pri zaobstaraní batérií ReCyko 1000 AAA (HR03) 2 ks počítajte s tým, že pôjde o články veľmi silné a s extrémne dlhou výdržou. A čo viac, dokonca po pár cykloch použití bude výdrž u GP ReCyko 1000 AAA (HR03) o niečo vyššia, než je uvedené na balení. Tieto vlastnosti robia z GP ReCyko nabíjacích batérií úplne ideálny produkt na každodenné použitie.

Široká škála využitia nabíjacích batérií ReCyko

V dnešnej dobe je už väčšina prenosných spotrebičov alebo menších zariadení na batérie. Asi sa teda nemusíte dvakrát zamýšľať nad tým, kde všade by ste pre GP ReCyko 1000 AAA (HR03) našli využitie. Od diaľkového ovládača, cez hodiny a budíky až po svetlá a čelovky - aplikácii nabíjacích batérií ReCyko sa medze nekladú. Sú konštruované na všestranné využitie, takže nezáleží, či ich chcete používať všedne doma alebo na výletoch do prírody. Uspokoja aj tie najvyššie nároky svojich používateľov a navyše budú vďaka nabíjaniu už od kúpy okamžite použiteľné.


Minimálna uhlíková stopa nabíjacích batérií GP ReCyko 1000 AAA (HR03)

Ak vám záleží na životnom prostredí, ale zároveň si neprajete upustiť od kvality, volíte pri výbere GP ReCyko absolútne správne. Na výrobu týchto nabíjacích batérií sú využívané už recyklované materiály. A navyše je následne tiež plne recyklovateľná väčšina materiálov, z ktorých sú GP ReCyko 1000 AAA (HR03) vyrobené. Dochádza tak k úplnému zužitkovaniu celého balenia týchto nabíjacích batérií, pretože tiež obal je len a len papierový. Ak vám budúcnosť našej planéty leží na srdci, nechcete tvoriť zbytočný odpad, ale využívať recyklované a recyklovateľné zdroje, balenie 2 ks GP ReCyko 1000 AAA (HR03) je ideálnou voľbou práve pre vás.



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Kapacita 0,95 Ah
Napätie 1,2 V
Typ článku NiMH
Počet nabíjacích cyklov 500 ×

Typ

Typ batérie Nabíjacia
Veľkosť batérie Tužková AAA (Mikrotužková, LR03)

Obsah balenia

Počet batérií v balení 2 ks
Kód:  HM020e3
Produktové číslo:  1032122100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13