Obnoviť stránku

Na křídlech

4,9 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
54,90 €

Na křídlech

Hra Na křídlech je skvelá voľba pre všetkých malých aj veľkých ornitológov, pozorovateľov vtákov, bádateľov aj milovníkov prírody. Umiestnite do svojej voliéry vybrané druhy vtákov, zožeňte im adekvátnu potravu, postarajte sa o to, aby vyviedli mladé a plňte rôzne úlohy. Všetko sa hodnotí bodmi, ktoré môžete získať za zaujímavé vtáky, znášku vajec, potravu aj za splnenie úloh. Kto získa najviac bodov, vyhráva.Spoločenská dosková hra Na křídlech prináša rôzne zaujímavé informácie o vtákoch a obohatí tak novými informáciami aj spoločne stráveným časom celú rodinu.

Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Na křídlech

  • Spoločenská hra pre celú rodinu
  • Skvelá pre milovníkov vtákov a prírody
  • Získavate body za plnenie úloh
  • Veľa zaujímavostí a informácií o vtákoch
  • Hodí sa aj pre jedného hráča
  • Hra Na křídlech je vhodná pre deti od 10 rokov

Hráči plnia vlastné aj spoločné úlohy

Každý hráč na začiatku získa voliéru, 5 vtákov, 7 žetónov potravy, 8 akčných kociek a 2 karty úloh, z ktorých si vyberie 1 úlohu. Ďalej sú vybrané spoločné úlohy pre všetkých hráčov. Hráč si nechá toľko vtákov, koľko chce. Hra prebieha v 4 kolách, v každom z nich sa koná rôzne množstvo ťahov. Hráč môže umiestniť vtáka do voliéry, zháňať potravu, postarať sa o vajcia alebo dobrať kartu. Karty vtákov môžuobsahovať tiež rôzne dodatočné efekty. Na konci každého kola sa vyhodnotí spoločná úlohu a vymenia sa karty vtákov z verejnej ponuky. Na konci hry sa koná záverečné bodovanie.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Figúrky, Hracia doska, Karty, Kocka, Žetóny
Minimálny počet hráčov 1
Maximálny počet hráčov 5
Dĺžka hry 60 min
Náročnosť Stredná

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Vedomostné a náučné, Rodinná
Subžáner (téma) Príroda, Zvieratá

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov
Kód:  HRAif14026
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595558303649

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12