Obnoviť stránku

My style – Prívesky

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

My style – Prívesky

My Style Craft prichádza s vynikajúcou aktivitou pre všetky tvorivé slečny, ktoré rady vyrábaju niečo vlastné. S týmto kreatívnym setom sa fantázii medze nekladú a navyše sa krok za krokom naučíte zaujímavú metódu výroby príveskov. Použite polymérovú hmotu, stuhy, pierka a koráliky na výrobu módnych príveskov, ktoré si budete môcť zavesiť na kľúče, batoh, mobil, oblečenie a podobne.
Aby ste mohli využiť túto súpravu naplno, je najlepšie začať od tých najjednoduchších projektov a až potom postupovať k tým náročnejším. Keď dokončíte všetky projekty, budete mať dostatok vedomostí a skúseností potrebných na výrobu svojich vlastných originálnych príveskov, ktoré budete môcť hrdo nosiť alebo ich darujete kamarátkam.
Parametre a špecifikácia:
Obsah balenia:
4× 10g polymérovej hmoty3× farebné pierko2× farebná šnúrka3× prívesok3× svorka3× šnúrka na mobilný telefón3× retiazka na kľúčenku3× farebná stuha4× svorka12× krúžokKorálikyŠpáradlá16-stránkový farebný návod
Vhodný vek:
8+
 

Kód:  HRA455a
Produktové číslo:  8591945065626

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09