Obnoviť stránku

My Little Pony Svietiaca Pinkie Pie

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

My Little Pony Svietiaca Pinkie Pie

Majú vaše deti rady postavičky z filmu My Little Pony? Urobte im radosť a kúpte im tohto koníka, ktorý sa pri dotyku s pokožkou rozsvieti. S touto postavičkou sa môžu hrať už veľmi malé deti vo veku 3 rokov. Ale určite poteší aj starších súrodencov alebo kamarátov. My Little Pony sa vyrába vo viacerých variantoch, kúpte ich deťom všetky a pomôžte im vymýšľať nové dobrodružstvá alebo sa s nimi zahrajte tie, čo poznajú z filmu. Hračka má pohyblivé časti, pri hre bude vyzerať ako živá.   

Kľúčové vlastnosti My Little Pony Pinkie Pie

  • Postavička koníka z filmu My Little Pony
  • Pri dotyku s pokožkou svieti
  • Pre deti už od 3 rokov
  • Vyrába sa vo viacerých variantoch
  • Variant Pinkie Pie

Detaily hračky My Little Pony Pinkie Pie

V balení My Little Pony nájdete koníka, ktorý sa pri styku s pokožkou alebo iným koníkom rozsvieti. Hračka má nádhernú hrivu v ružovej farbe. Môže sa stať aj ozdobou detskej izbičky, bude robiť deťom radosť aj vo chvíli, keď sa s ňou práve nehrajú. Koník má pohyblivé časti a ďalšie dokonalé detaily. Hračky sú vyrobené z plastu, sú odolné, vydrží aj drsnejšie zaobchádzanie.  

Veľkosť:
23 cm

Kód:  HRAif5282b
Produktové číslo:  ASRT5010993388523

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16