Obnoviť stránku

Môj malý poník plyšový poník rarita

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Môj malý poník plyšový poník rarita

Objavte kúzlo priateľstva so svojím priateľom na pony! Unicorn Rarity je milý, veľmi citlivý, príjemný a tichý plyšový priateľ, ktorý si môžete vziať so sebou na dobrodružstve inšpirované sériou My Little Pony Friendship and Magic. Zriedkavosťou je jasný biely poník s tmavším krásne upraveným purpurovým chvostom a hrivou, ktorá je zabalená do vlnitých špirál.Má bledé modré oči s väčšími riasami a jej znamenie sa skladá z troch krásnych modrých diamantov. Unicorn Rarity je módna špecialista, pracuje ako krejčí a šatár. Poník je vyrobený zo silného plyšu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk . Okrem mäkkého tela, ktorý je ideálny pre mazanie, má tiež krásnu hrivu, ktorú môžete priliehať. 

Hlavné výhody

  • Poník z môjho malého poníka
  • Vyrobené zo silného plyšu
  • Príjemné na dotyk
  • Mäkké telo
  • Krásne spracovanie
  • Ideálne pre mazanie
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Technické údaje:

výška:
32 cm

materiál:
plyš

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 32 cm
Kód:  HRAif0355f
Produktové číslo:  ASRT5010993332748
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02