Obnoviť stránku

My Little Pony Plyšový poník Pinkie Pie

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

My Little Pony Plyšový poník Pinkie Pie

Objavte kúzlo priateľstva so svojím pony kamarátom! Ružový poník Pinkie Pie je energický, veľmi priateľský a spoločenský plyšový kamarát, ktorého si môžete vziať so sebou na dobrodružstvá inšpirované seriálom My Little Pony Friendship is Magic. Miluje sladkosti všetkého druhu, organizovanie osláv pre svojich priateľov a prináša radosť všetkým deťom. K svojim bláznivým pesničkám si sama skladá hudbu a píše texty a dokonca vie hrať na niekoľko hudobných nástrojov naraz. Poník je vyrobený z veľmi hebkého plyšu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk. Okrem mäkkého telíčka, ktoré je ideálne na maznanie, má aj krásnu hrivu, ku ktorej sa môžete pritúliť. 

Hlavné prednosti

  • Poník z detského seriálu My Little Pony
  • Vyrobený z veľmi hebkého plyšu
  • Príjemný na dotyk
  • Mäkké telíčko
  • Krásne vyhotovenie
  • Ideálny na maznanie
  • Vhodný pre deti od 3 rokov

Špecifikácia:

Výška:
25 cm

Materiál:
plyš

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
Kód:  HRAif0354c
Produktové číslo:  ASRT5010993332601
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02