Obnoviť stránku

My Little Pony - Equestrii girls Módnu bábika Trixie lulamoon

Príslušenstvo k tovaru

My Little Pony - Equestrii girls Módnu bábika Trixie lulamoon

Equestria girls sú z pokračovaním známeho príbehu o malých poníkoch. Zaujímavý a napínavý príbeh rozpráva o tom, ako Twilight Sparkle odchádza do ľudského sveta nájsť kúzelnú korunu. Poník na seba pomocou kúzelného zrkadla vezme ľudskú podobu a ocitne sa vo svete ľudí ako dievča. Na strednej škole nachádza kamarátmi a prežíva zaujímavé zážitky, keď sa učí, ako sa správať medzi ľuďmi.

Trixie Lulamoon je roztomilá bábika zo série My Little pony. Spolu so svojimi priateľmi zažíva veľa dobrodružstiev, tentoraz v podobe ľudskej dievčatá. Bábika má rockovej oblečenie, štýlové topánky a rebelské módne doplnky. Dodávaná je s hudobným príslušenstvom v podobe podpísané gitary. Vaša malá princezná sa s touto krásnou hračkou zabaví na dlhé hodiny.

Parametre a špecifikácie:

Séria:
My Little Pony - Equestria Girls

Odporúčaný vek:
5 +

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa950a
Produktové číslo:  ASRT5010994779337

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13