Obnoviť stránku

My Little Pony Equestrii Girls – Javisko

Príslušenstvo k tovaru

My Little Pony Equestrii Girls – Javisko

Usporiadaj si koncert svojich obľúbenkýň zo seriálu Equestrii Girls! K dispozícii budeš mať krásne dúhové javisko a súpravu bubnov. Nechaj si zlepšiť náladu špeciálnou postavičkou Pinkie Pie, ktorá sa na bubny naučila hrať. Priprav sa na poriadnu rockovú párty!

Equestrii girls sú pokračovaním známeho príbehu o malých poníkoch. Zaujímavý a napínavý príbeh rozpráva o tom, ako Twilight Sparkle odchádza do ľudského sveta nájsť kúzelnú korunu. Poník na seba pomocou kúzelného zrkadla vezme ľudskú podobu a ocitne sa vo svete ľudí ako dievča. Na strednej škole nachádza kamarátov a prežíva zaujímavé zážitky, keď sa učí, ako sa správať medzi ľuďmi.

Parametre a špecifikácia:

Obsah balenia:
Javisko
Bubny
Postavička Pinkie Pie

Odporúčaný vek:
5+

Kód:  HRAa1294
Produktové číslo:  5010994819101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09