Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Muffik Kráľovská súprava

5 1 hodnotení

Muffik Kráľovská súprava

Leonardo da Vinci kedysi napísal: „Ľudské chodidlo je stroj majstrovskej konštrukcie a umelecké dielo". A ako také si teda od nás zaslúži náležitú starostlivosť a prirodzené používanie, tj. pokiaľ možno na boso a na najrôznejších prírodných povrchoch. Nie všetci ale máme v dnešnej dobe možnosť chodiť vonku bezpečne na boso. Preto vznikla táto jedinečná ortopedická podlaha Muffik. Vďaka svojmu najrozmanitejšiemu tvarovaniu a mäkšiemu či tvrdšiemu vyhotoveniu poskytuje chodidlám dokonalú stimuláciu. Muffik Kráľovský set vznikol spojením setu Medium 1 , Medium 2, 3D Doplnkovej sady a Eko setu. Skladá sa z 26 puzzle dielov všetkých druhov ortopedických podláh a 4 mini dielikov, ktoré sú s veľkými plne kompatibilné.

Kľúčové vlastnosti sady ortopedických podláh Muffik Kráľovský set, 30 ks

  • Podporuje rozvoj fyzických aj kognitívnych funkcií
  • Chôdza po ortopedických podlahách Muffik stimuluje chodidlá
  • Dieliky s rozmanitými povrchmi v odlišnej tvrdosti
  • Sada Muffik Kráľovský set obsahuje 26 veľkých a 4 mini dieliky rôznych typov podláh
  • Mäkké podlahy poskytujú úľavu, masírujú a aktivujú nepoužívané svaly
  • Tvrdé podlahy chodidlá prehrievajú a spevňujú ochabnuté členky
  • Podlaha Guľatina, Orechy, Ježko, Kokos a Les zapája svaly v strede tela a trénuje rovnováhu

Ortopedické puzzle Muffik pre správny vývoj detskej nohy

Ortopedické podlahy Muffik sa stali základnou pomôckou v ergoterapii a fyzioterapii. Sú perfektné pre tréning správneho držania tela, rovnováhy a chôdze. Vďaka svojej farebnosti a rôznorodej štruktúre sú navyše skvelé pre rozvoj zmyslového vnímania. Deti môžu jednotlivé puzzle dieliky jednoducho skladať do seba a vytvárať si svoje vlastné cesty. Dostanú sa tak vždy o jeden krôčik bližšie prírode, záhrade, pobrežiu a ďalším dobrodružstvám.

Obsah balenia:
1× Tráva mäkká, 1× Dinosaurie vajce mäkké, 1× Štrk tvrdý, 1× Muffik tvrdý, 1× Lastury tvrdé, 1× Orechy, 1× Les, 1× Štrk mäkký, 1× Lastúry mäkké, 1× Muffik mäkký, 1× Tráva tvrdá, 1× Lúka tvrdá, 1× Dinosaurie vajce tvrdé, 2× Guľatina, 1× Tráva tvrdá (mini), 1× Tráva mäkká (mini), 1× Slimák tvrdý (mini), 1× Hviezdica mäkká (mini), 3× Twister tvrdý, 1× Pobrežie mäkké, 1× Ježko, 1× Kokos eko, 1× Guľatina eko, 2× Orechy eko, 2× Les eko

Materiál:
Mäkčené PVC – testované podľa štandardu EN 71-1:2014 + A1:2018 a EN 71-2:2011 + A1:2014
Eko Podlahy: WPC (Drevo-biopolymerný kompozit)

Rozmery jednotlivých dielov:
Klasické: 29,79 × 29,79 cm
Mini: 14,25 × 14,25 cm


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 1 rokov

Stavebnice a puzzle

Materiál Pena, PVC
Počet dielikov 30 ks

Vlastnosti puzzle

Vlastnosti puzzle Ortopedické

Materiál koberca

Materiál PVC, WPC (drevno-biopolymérový kompozit)

Vlastnosti

Vlastnosti Detský
Umiestnenie Do detskej izby
Kód:  HRAMUF009
Produktové číslo:  8594201040092

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07