Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Muchláčik Lišiak

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Muchláčik Lišiak

Hľadáte vhodnú kvalitný hračku, ktorú môžete bábätko obdarovať hneď po príchode na svet? Hračka v podobe dvojvrstvového Muchláčika Lišiaka predstavuje spojenie moderného nadčasového dizajnu a 100 % prírodného materiálu a stane sa vašou jasnou voľbou. Ľahunkého maznavého textilného lišiaka si bábätka rýchlo zamilujú, krásne sa s ním upokoja a budú s ním radi zaspávať. Hlavným dôvodom, prečo vás ale hračka pre najmenších Muchláčik Lišiak od Kikadu nadchne, sú použité bio materiály a pôvod výroby.

Kľúčové vlastnosti sivého Muchláčika Lišiaka

  • Mäkká upokojujúca textilná hračka na zaspávanie
  • Vyrobená z prírodného kaučuku a bio bavlny
  • Originálny a nadčasový dizajn Lišiaka
  • S prvkami na rozvoj zmyslového vnímania
  • Záruka kvality a bezpečnosti od nemeckej značky Kikadu
  • Určené pre deti už od narodenia

Kvalita a férové podmienky

Kúpou originálnej hračky Muchláčika Lišiaka, ktorý vyrába nemecká značka Kikadu, máte istotu, že svojmu bábätku doprajete hračku vyrobenú z certifikovaných bio materiálov, vďaka ktorým je absolútne bezpečná aj pre tých najmenších. Tieto materiály sa získavajú z výrobných podnikov v Indii a prírodný kaučuk je spracovávaný na Srí Lanke, kde hračky získavajú aj svoju finálnu podobu. Na výplň sa používajú recyklované PET fľaše, tie pomáhajú znižovať emisie skleníkových plynov a navyše nemajú tendenciu plesnivieť. Výroba textilných hračiek Kikadu sa vykonáva v továrňach za férových a priaznivých podmienok pre miestnych zamestnancov, čo si firma starostlivo stráži.

Materiál:
Vonkajšia tkanina: 100 % bio bavlna
Výplň: 80 % bio bavlna, 20 % recyklovaný polyester

Kód:  HRAif8931
Produktové číslo:  4260486842587

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19