Obnoviť stránku

Mozaika guľôčková

18,90 €

Mozaika guľôčková

Máte doma dieťa, ktoré rado niečo tvorí? Kúpte mu kreatívnu súpravu Guľôčková mozaika. Súprava sa dodáva v krabici, kam môžete mozaiku po hraní vždy uložiť, tak bude pripravená na ďalšie hranie. Deti sa pri nej upokoja a sústredia sa na svoju činnosť. Navyše pri tom rozvíjajú jemnú motoriku. Guľôčková mozaika zaujme na prvý pohľad už svojou farebnosťou a deti sa iste s nadšením pustia do tvorenia.

Kľúčové vlastnosti Guľôčkovej mozaiky

  • Mozaika je dodávaná v krabici
  • Rozvíja jemnú motoriku a sústredenie
  • Súčasťou balenia sú predlohy obrázkov
  • Podporuje kreativitu detí
  • Vyrobená z kvalitného dreva
  • V balení 63 ks

Guľôčková mozaika rozvíja detskú fantáziu

Guľôčková mozaika je vyrobená z kvalitného dreva, deti bude sprevádzať počas dlhej doby. Dodáva sa v krabici, v ktorej nájdete aj predlohy pre tvorenie. Deti môžu spočiatku kopírovať prednastavené obrázky, neskôr však môžu tvoriť podľa vlastnej fantázie svoje obrázky. Mozaika je tvorená 63 ks. To je už dostatočné množstvo na bohaté výtvory. Podporte kreativitu vašich detí a kúpte im Mozaiku guľôčkovú. Môžete s nimi vymýšľať námety na nové tvorenie.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 3 rokov

Koráliky

Počet korálikov 63 ks
Materiál Drevo
Kód:  HRAif5474
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592190512484
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01