Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Motorová píla so zvukom a svetlom

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
33,90 €

Motorová píla so zvukom a svetlom

Je čas vyraziť na drevo! Plastová replika skutočnej motorové píly, nadchne každého malého uličníka. Sprievodné svetelné a zvukové efekty zvyšujú jej realistickosť a tak sa hra napríklad na „otecka" stáva viac autentická. Hračka je vyhotovená v základnej žltej farbe, doplnená červenými a čiernymi detailmi. Vyrobená z kvalitného plastu. Batériové použitie. Je vhodná pre deti od 3 rokov.

  • Perfektná replika skutočnej motorovej píly
  • Sprievodné svetelné a zvukové efekty
  • Súprava je doplnená bezpečnostnými okuliarmi
  • V žltej farbe, s červenými a čiernymi detailmi
  • Kvalitné plastové spracovanie
  • Batérie 3x AA
  • Vhodné pre deti od troch rokov

Hračka ako stvorená na spoločné výpravy do lesa, kde záleží už len na vás, koľko stromov porazíte, alebo koľko kmeňov očistíte a narežete! Malý lesík za humnami sa tak ľahko premení napríklad na zasneženú Aljašku. Reálne spracovanie, doplnené zvukovými a svetelnými efektmi zvyšuje zábavnosť hry, či v spoločnosti otecka, alebo kamarátov.

Autentické hry na „dospelých" podporujú detskú predstavivosť a uľahčujú im pochopenie sveta okolo nich. Pri používaní sa rozvíja ich manuálna zručnosť.

 

Parametre a špecifikácia

Malá dielňa

Obsah balenia Motorová píla
Materiál Plast

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Zvukové efekty, Svetelné efekty

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov
Vhodné od 3 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AA
Počet batérií 3 ks

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 130 mm
Šírka 460 mm
Výška 170 mm
Kód:  HRAa5432
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592190650018

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09