Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Monti System MS 58 – Helitransport

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Monti System MS 58 – Helitransport

Snom snáď každého chlapca je previezť sa v detstve kamiónom. Brázdiť cesty po tisíce kilometrov a neomylne sa blížiť k svojmu cieľu. Stavebnice od českej spoločnosti Monti to vášmu nezbedníkovi umožnia. Táto spoločnosť figuruje na trhu už od roku 1984. Stavebnice od tejto firmy sú typické tým, že na zostavenie nie je treba žiadneho lepidla ani farieb. Po zložení získavate plne funkčný model.

Kamión Mercedes je vierohodným modelom reálneho ťahača. Za ním je zapražená plošina, na ktorej je helikoptéra. Vďaka nej vaša ratolesť prežije dobrodružstvo nielen na zemi, ale aj vo vzduchu. Stavebnica je odporúčaná pre deti od 8 rokov.

Parametre a špecifikácia:
Tento výrobok je vhodný pre deti od 8 rokov

Rozmery:
32 × 20,5 × 7,5 cm

 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Stavebnice a puzzle

Počet dielikov 50 ks

Mierka

Mierka 1:48

Typ modelu

Typ modelu Nákladné auto
Z obdobia Moderné

Počet dielikov

Počet dielikov 58 ks

Krajina

Krajina modelu Česko
Kód:  HRAa2280
Produktové číslo:  8592812103106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19