Obnoviť stránku

Monopoly Junior SK

5 3 hodnotení

Monopoly Junior SK

Obľúbenú spoločenskú hru Monopoly značky Hasbro si dnes už môžu zahrať aj tí najmenší. Hra má veľmi podobné pravidlá ako klasické Monopoly, ale je prispôsobená deťom veľkosťou hracej dosky aj figúrkami, ktoré majú roztomilý vzhľad. Deti v hre vlastnia i prenajímajú zábavné atrakcie, môžu navštíviť zmrzlinový palác, jarmok či knižnicu, a nie sú zaťažované výpočtami s vysokými číslami. Táto dosková hra v slovenskom vydaní zabaví 2 – 4 hráčov vo veku už od 5 rokov a zaručí aj tým najmenším veľa okamihov plných napätia a zábavy. Hra je kompletne v slovenskom jazyku.


Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Monopoly Junior SK

  • Zjednodušené vydanie hry Monopoly od Hasbro pre tých najmenších
  • Hra má rýchlejší a jednoduchší priebeh ako klasické Monopoly
  • Deti si na hranie vyberú jednu zo štyroch nových roztomilých figúrok
  • Deti nakupujú, prenajímajú a obchodujú so zábavnými miestami ako je napríklad zmrzlinový palác, hračkárstvo, alebo skate park
  • Všetky bankovky v hre Monopoly majú rovnakú hodnotu
  • Spoločenská stolová hra Monopoly Junior SK je určená pre 2 – 4 hráčov vo veku od 5 rokov
  • Vydanie hry je úplne v slovenskom jazyku




Nechajte svoje deti vstúpiť do sveta Monopoly už v ranom veku s verziou spoločenskej hry Monopoly Junior

Každé dieťa je od prírody hravé a ak máte doma tie najmenšie, ktoré sa ešte nemôžu plnohodnotne zapojiť do bežného hrania doskových hier, táto zjednodušená verzia Monopoly Junior je presne pre vás. Okrem deťom prispôsobeného hracieho plánu a veľmi roztomilých figúrok psíka, dinosaura, tučniaka a kačičky, budú vaše ratolesti obchodovať so zábavnými lokalitami ako je hračkárstvo, zoo, skate park, alebo stánok so zmrzlinou. Hlavné je, aby si deti hru vychutnali naplno a preto ani nebudú zaťažované komplikovanými výpočtami – všetky bankovky majú preto rovnakú hodnotu. Spoločenská hra Monopoly Junior SK spoľahlivo zabaví všetky deti vďaka svojmu rýchlejšiemu a jednoduchšiemu priebehu.



Základné pravidlá hry Monopoly

Spoločenská hra Monopoly má jednoduché a ľahko pochopiteľné pravidlá. Hráči umiestnia svoje herné figúrky na políčko ŠTART a pomocou hodov kockou sa pohybujú dookola po hracom pláne. Na políčkach sú vyobrazené lokality, s ktorými môžu hráči obchodovať. Pritom musia byť stále v strehu a strážiť si, či im na ich zakúpené políčko žiadny protihráč nevstúpil, pretože za to od neho dostávajú nekompromisné penále. Peniaze je možné získať aj prechodom cez políčko ŠTART. Víťazom sa stáva hráč, ktorý má na svojom konte najviac peňazí. Monopoly Junior SK majú veľmi podobné pravidlá ako klasická hra Monopoly, ale priebeh je zjednodušený a prispôsobený deťom.

Doprajte zábavu so spoločenskou hrou Monopoly aj tým najmenším

Doskovú hru Monopoly v edícii Junior si zahráte minimálne vo dvojici. Prizvať môžete ale aj celú rodinu, alebo skupinu kamarátov, pretože s viacerými ľuďmi je samozrejme viac zábavy a naraz môžu hrať až štyria hráči starší ako 5 rokov. Navyše je táto verzia Monopoly Junior kompletne v slovenčine, takže si z hrania odnesie plnohodnotný zážitok naozaj každý zúčastnený.

Obsah balenia slovenskej verzie spoločenskej hry Monopoly Junior

  • Hracia doska
  • 4 figúrky
  • 20 kariet Šanca
  • 48 lístkov Predané
  • 90 bankoviek Monopoly
  • Kocka
  • 4 karty k figúrkam
  • Pravidlá


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 5 rokov

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 1
Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Bankovky, Figúrky, Hracia doska, Karty, Kocka, Návod na hru
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 4
Dĺžka hry 40 min
Náročnosť Ľahká

Jazyk

Jazyk Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská

Rady

Produktový rad Monopoly
Kód:  HRAif11597
Produktové číslo:  5010993579167

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12