Obnoviť stránku

Moje prvé zvieratká

2,8 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Moje prvé zvieratká

Interaktívna zábava pre najmenších! Krásne spracovaná interaktívna hracia podložka hýri farbami a s pomocou 22 dotykových bodov učí deti poznávať zvuky jednotlivých zvieratiek, alebo si vyberať obľúbené melódie. Nájde si na nej kravičku, ovečku, sliepku s kuriatkami, kačičku, psíka a žabičku. Ďalšie melódie nájde v plôtiku s detailmi kvietkov. Je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk.

Interaktívne poznávanie

  • 22 dotykových bodov s jednotlivými zvukmi zvieratiek a melódiami
  • Originálne farebné spracovanie
  • Materiál príjemný na dotyk
  • Vhodné pre deti od 6 mesiacov
  • Na 3 AA batérie (nie sú súčasťou produktu)

Jasné farby a jednoduchosť, ideálna kombinácia pre najmenších

Podložka vyniká svojou farebnosťou a spracovaním obrázkov do podoby, ktorú sú najmenšie deti schopné veľmi dobre pochopiť. Jasné farby deti neodolateľne vábia. Je potom len otázkou času, kedy sa farebných obrázkov dotknú a zistia, že dotyk v určitom mieste spôsobí určitý zvuk. Interaktívna podložka sa tak stáva ideálnym pomocníkom pre rýchly rozvoj každého dieťaťa.

Pre našich najmenších je všetko nové...

Jéé! Keď to stlačím, tak to hrá... A keď to stlačím tu? Tak to hrá inak. A čo keď to stlačím znova? Tak to hrá rovnako! Pre dospelých jasná vec, ale pre bábätko obrovský objav a krok vpred.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov

Vlastnosti

Farba Zelená

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 68 cm
Šírka 48 cm

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 68 cm
Šírka 48 cm
Kód:  HRAa5341
Produktové číslo:  8592117984332

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17