Obnoviť stránku

Mlem Vesmírna agentúra

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

Mlem Vesmírna agentúra

Rodinná dosková hra s mačacími astronautmi. V roku 2075, krátko po prevzatí kontroly nad svetom, obrátili mačky svoj zrak k novej hranici – k vesmíru! Mačací špecialisti teraz súperia o kozmickú nadvládu. Sú to nebezpečné preteky plné šantenia, zákerností a vybuchujúcich rakiet! Kto sa stane víťazom týchto epických pretekov, uchváti do svojich labiek nekonečné zdroje mliečnej dráhy a stane saskutočným vesmírnym dobyvateľom? MLEM: Vesmírna agentúra je rodinná stolová hra, v ktorej sa stanete veliteľmi vesmírnych expedícií. Títo velitelia však budú trochu neobvyklí, pretože to sú. mačky! Nebojácne a tvrdohlavé mačky, ktoré po dlhom snažení ovládli Zem a teraz si chcú podrobiť celý vesmír! Ich zbrklosť však môže viesť k nejednému nešťastiu. Vydajte sa v rakete ku hviezdam, alebo saspoľahnite na svoje mačacie inštinkty a opustite raketu skôr, ako havaruje. Sláva a obdiv celého vrniaceho sveta čaká na najlepšieho veliteľa mačacej vesmírnej agentúry.

Obsah balenia:  
5 kariet hráčov, 40 žetónov astronautov, 64-bodovacích žetónov, 6 kociek, 1 raketa, 1 doska rakety, 1-vesmírna podložka, 4 žetóny cieľov, 1 žetón vesmírneho zlyhania, 20-prieskumných žetónov, 20 žetónov tajných miest, 5 UFO žetónov , 14-expedičných žetónov, české pravidlá.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Počet kociek 6
Hrateľnosť Základná hra
Obsah balenia Hracia doska, Karty, Kocka, Návod na hru, Zvláštne predmety, Žetóny
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 5
Dĺžka hry 45 min
Náročnosť Ľahká
Materiál Papier, Plast

Dátum vydania

Mesiac vydania Január
Rok vydania 2024

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Rodinná
Herné mechaniky Hod kockou

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 8 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HRAls5290
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5902650618879

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01