Obnoviť stránku

Mini kolotoč na cesty

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mini kolotoč na cesty

Závesný mini kolotoč na cesty Tiny Love vaše bábätko pri cestovaní skvele zabaví. Vďaka pestrým farbám, rôznym tvarom a textúram okamžite zaujme jeho pozornosť. Na troch ramenách kolotoča sú zavesené drobné hrkajúce a šuštiace hračky, ako je loptička, špirála s krúžkami či bezpečné zrkadielko. Uprostred sa nachádza zvonček, ktorý pri pohybe jemne cinkne. Pomocou plastového klipu kolotoč veľmi jednoducho zavesíte na kočík aj na autosedačku.

Kľúčové vlastnosti mini kolotoča na cesty Tiny Love

  • Pestré farby a rôzne tvary a textúry
  • Hrkajúce a šuštiace hračky
  • Jemne cinkajúci zvonček
  • Bezpečné zrkadielko
  • Jednoduché upevnenie vďaka plastovému klipu
  • Vhodné pre deti od narodenia

Stimulácia zmyslov a rozvoj hrubej motoriky

Cinkajúci farebný kolotoč Tiny Love dieťatko stimuluje, pomáha mu udržiavať očný kontakt s pohyblivými predmetmi a rozvíja jeho zmysly a poznávacie schopnosti. Zavesený nad hlavou dieťa nabáda, aby sa k nemu natiahlo a chytalo sa hračiek, čo rozvíja jeho hrubú motoriku. Hračka je vhodná pre deti už od narodenia. Nenahraditeľný pomocník na cestách, ktorého budete brať radi so sebou.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Červená, Modrá, Zelená, Žltá

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 43 cm
Šírka 10 cm
Výška 13 cm
Kód:  HRAif8116
Produktové číslo:  735259004386

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08