Obnoviť stránku

Mini chemická súprava kryštálov – koruna s diamantmi

4,0 1 hodnotení
5,39 €

Mini chemická súprava kryštálov – koruna s diamantmi

Uchvacujú vaše dieťa kúzla a tajomstvá prírody? Podporte v ňom túžbu po vede s Mini chemickou súpravou. Na vyhotovenie si vystačíte s vybavením, ktoré nájdete bežne doma. Experiment Koruna s diamantami malému vedcovi otvorí brány do kúzelného sveta chemických reakcií a kryštalizácie. Po zmiešaní chemikálií priamo pred jeho očami začnú vyrastať nádherne farebné kryštály, ktoré postupne obaľujú korunu. Vytvára tak z obyčajného kúsku drôtu ozdobu hodnú kráľa. 

Obsah súpravy Koruna s diamantami

  • Chemické prísady
  • Vlnená niť
  • Papierové obrúsky
  • Drôt
  • Podrobný návod
  • Bezpečnostné pokyny

Chemickou súpravou za poznaním

Vyrobiť si vlastnými kryštálmi zdobenú korunu zvládnu deti už od 8 rokov, samozrejme vždy pod dohľadom dospelého. Stačí k tomu trocha šikovnosti a trpezlivosti, prvé kryštály sa začínajú zostavovať približne po 1 dni. Začínajúci výskumník tak môže stále kontrolovať, ako jeho pokus postupuje a zaznamenávať si rozdiely. Súčasťou návodu je aj podrobné vysvetlenie záhadného javu, vďaka tomu budete perfektne pripravení na zvedavé otázky mladého bádateľa. 

  • Z domácich zásob využijete navyše hrniec na varenie alebo plechovku, obväz, sporák, pohárik so širokým hrdlom a destilovanú vodu (nie sú súčasťou balenia)

Veľkosť balenia:
8 × 8 × 15 cm

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov
Kód:  HRAif4425
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9789667941673

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16