Obnoviť stránku

Mini chemická súprava – horúci ľad

Príslušenstvo k tovaru

Mini chemická súprava – horúci ľad

Máte doma malého chemika, ktorý je nadšený zo všetkých experimentov? Chcete ho potešiť a rozvíjať jeho prirodzenú zvedavosť a logické myslenie? Potom siahnite po experimentálnej súprave Horúci ľad, ktorá mu umožní vykonať zábavný experiment. Je vhodná pre všetky deti od 10 rokov. Vaša ratolesť sa naučí základy chemických procesov a zábavnou formou prenikne do tajov vedy. Súprava Horúci ľad je ideálnym darčekom na rozvíjanie detských zručností.

Kľúčové vlastnosti experimentálnej súpravy Horúci ľad

  • Vhodné pre deti od 10 rokov
  • Súčasťou sú všetky potrebné pomôcky
  • Experimenty zábavnou formou učia základy chémie

Experiment začína!

Súčasťou experimentálnej súpravy Horúci ľad sú všetky pomôcky, ktoré bude dieťa potrebovať. Nič mu tak nebráni pustiť sa do experimentu okamžite a užiť si veľa zábavy pri objavovaní nových zákonitostí chémie. V súprave nájdete chemikálie, petriho misku, pipetu, skúmavku, jednorazové rukavice, ochranné okuliare a ďalšie pomôcky. Tak pozor, experiment začína!

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov
Kód:  HRApta0452
Produktové číslo:  4823076133726

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08