Obnoviť stránku

Mimoňovia

Príslušenstvo k tovaru

Mimoňovia

Školská súprava pre prváčikov a celý prvý stupeň s obľúbeným motívom Mimoň. Set je zložený z anatomického batohu, praktického peračníka a vrecka na cvičky. Váš školák alebo školáčka bude mať kompletnú sadu s roztomilým motívom. Školská aktovka má bohato polstrovaná, anatomicky tvarovaná chrbát. Ergonomické popruhy sú dĺžkovo nastaviteľné a zaručujú správne posadenie tašky na chrbte. Vo vnútri batohu je jedna veľká komora s pohyblivou prekážkou, ktorá je krytá hornou chlopňou s plastovým zámkom. Veľké predné vrecko na zips je určená na peračník alebo desiatový box. Na bokoch sa nachádzajú ďalšie dve vrecká, napr. na fľašu na pitie. Pred vlhkosťou a špinou chráni batoh pevné plastové dno s nožičkami. 

kľúčové vlastnosti

  • Súprava obsahuje batoh, peračník a sáčok na cvičky
  • Obľúbený filmový motív Mimoni
  • Nízka hmotnosť batohu
  • Početné reflexné prvky po celom obvode tašky
  • Priedušná sieťovina na chrbte aj popruhoch
  • Pogumované madlo pre prenášanie

nielen batoh

Součástí soupravy je také penál a sáček na cvičky. Peračník je jednoposchodový, má dve klopy. Zatvára sa na zips a je vyrobený z pevného textilu. Na klope je priehledná fólia pre týždenný rozvrh. Rozmery peračníka sú 20 × 14 × 4 cm. Vrecko na cvičky je vhodný na cvičebný úbor alebo topánky. Hore sa sťahuje na šnúrku. Jeho rozmery sú 40 × 27 cm. Vrecko možno nosiť cez rameno alebo pripevniť k batohu. 

Kód:  HRAa8957
Produktové číslo:  8595096743600

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14