Obnoviť stránku

Mickey Mouse hasičská stanica

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Mickey Mouse hasičská stanica

Hasičská záchranná stanica Mickey Mouse je originálna hračka, ktorá poteší každé dieťatko. Veľká farebná budova v sebe skrýva celý rad zaujímavých miest. Nájdete tu výsuvnu hadicu, tlačidlo na ohlásenie výjazdu zvukom, hasičskú tyč po ktorej sa schádza dole alebo zariadenú kanceláriu aj s miestom na prespanie. Súčasťou sú dve polohovateľné postavičky – špeciálne upravenie Mickey a Minnie. Nechýba ani celá rada malých doplnkov – rebrík, značky, mačička, plamene atď. Hračka funguje na 2 × AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia a je určená pre deti od troch rokov. 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Prečo vašim deťom dopriať túto hračku? 

  • Budova hasičskej stanice
  • Polohovateľné postavičky Mickey a Minnie
  • V stanici je plno miest na hranie
  • Veľa doplnkov
  • Interaktívne časti, ktoré vydávajú zvuky alebo svietia
 
 
Kód:  HRA10145a
Produktové číslo:  8421134181939

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07