Obnoviť stránku

Meteorologická stanica

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Meteorologická stanica

Radi s vaším dieťaťom sledujete aktuálne počasie? Teraz si s vaším malým bádateľom môžete zostaviť vlastnú multifunkčnú meteorologickú stanicu od firmy 4M. Po jej zostavení potom stačí jednoducho počasie sledovať, prípadne si ho aj zaznamenávať. V tejto experimentálnej súprave nájdete veterné lopatky, anemometer, teplomer a zrážkomer. To ale nie je ešte zďaleka všetko. Ďalej tiež môžete vykonať skleníkový efekt a vytvoriť si terárium vo fľaši.  

Kľúčové vlastnosti experimentálnej súpravy - Meteorologická stanica

  • Vďaka tejto súprave si zostavíte multifunkčnú meteorologickú stanicu
  • Súprava je vhodná pre deti od 8 rokov
  • Rozmery balenia sú 16,7 × 5,8 × 21,5 cm

Balenie obsahuje:
Držiak zrážkomeru, držiak teplomera, držiak veterných lopatiek, dlhý hriadeľ, plastovú trubicu, dve polovice nosného stĺpika, držiak anemometra, krátky hriadeľ, lievik, veterníček, kompas, viečko, teplomer, misky anemometra, náboj anemometra, skrutky a podrobný návod

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAif8615
Produktové číslo:  8590439032793

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04