Obnoviť stránku

Metal Earth Mustang P-51

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Metal Earth Mustang P-51

Pre vášnivých modelárov, milovníkov detailov a maximálnej presnosti je tu niečo špeciálne. Kovové modely značky Metal Earth, ktoré ohromia úplne každého. Ide o unikátnu 3D oceľovú stavebnicu, ktorá si vyžaduje trpezlivosť aj šikovnosť. Výsledné dielo ale rozhodne stojí za to a bude pôsobivou dekoráciou vďaka svojmu autentickému vzhľadu a prepracovaným detailom. Jednotlivé diely kovového modelu Metal Earth sú rezané laserom. Všetko tak do seba perfektne zapadne. Nie je potrebný žiadny spojovací materiál. Zložitosť zostavenia tohto nádherného modelu Mustang P-51 je hodnotená ako veľmi jednoduchá. Rozmery zloženého modelu Metal Earth sú 8,9 × 9,4 × 3 cm.

Kľúčové vlastnosti kovového modelu Metal Earth Mustang P-51

  • Úžasná oceľová 3D stavebnica Metal Earth s prepracovanými detailmi
  • Diely na modely značky Metal Earth sú rezané laserom
  • Časti modelu Metal Earth do seba perfektne zapadajú
  • Nie je potrebný žiadny spojovací materiál
  • Model Mustang P-51 je veľmi nízkej náročnosti na zloženie

Ako na model Metal Earth?

Jednotlivé diely skladačky Metal Earth sú naznačené v štvorcových oceľových plátkoch s rozmermi 11 × 11 cm. Na ich vybratie použite malé štiepacie nožnice (nie sú v balení). Časti Metal Earth sa spájajú pomocou malých zámkov, ktoré tvoria zobáčik a otvor v príslušnom protikuse. Zobáčik je potrebné ohnúť pomocou malých tenkých klieští (nie sú v balení). Spojte postupne všetky zámky podľa návodu a odmenou za vaše úsilie bude veľmi realistický majstrovský kúsok.

Bojové lietadlo Mustang P-51

Americké jednomiestne stíhacie lietadlo dlhého doletu Mustang P-51 podniklo svoj prvý let 26. októbra 1940. Slúžilo v druhej svetovej vojne v letectve spojeneckých armád. Jeho úlohou bolo sprevádzať bombardéry pri náletoch na Nemecko. Zapojilo sa do bojov aj proti Japonsku. Celkovo bolo vyrobených viac než 15 000 kusov týchto strojov v 7 odlišných verziách.

Náročnosť:
Veľmi jednoduchá

Počet dielikov:
12 (1 arch)

Rozmery po zložení:
8,9 × 9,4 × 3 cm


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 14 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 12 ks

Téma

Téma Dopravné prostriedky

Stavebnice a puzzle

Materiál Kov

Typ puzzle

Vlastnosti puzzle Mechanické
Kód:  HRAif12947
Produktové číslo:  0032309010039

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09