Obnoviť stránku

Metal Earth Big Ben

1,0 1 hodnotení
9,07 €

Metal Earth Big Ben

Pre vášnivých modelárov, milovníkov detailov a maximálnej presnosti je tu niečo špeciálne. Kovové modely značky Metal Earth, ktoré ohromia úplne každého. Ide o unikátnu 3D oceľovú stavebnicu, ktorá vyžaduje trpezlivosť a šikovnosť. Výsledné dielo ale rozhodne stojí za to a bude pôsobivou dekoráciou vďaka svojmu autentickému vzhľadu a prepracovaným detailom. Jednotlivé diely sú rezané laserom. Všetko do seba perfektne zapadne. Nie je potrebný žiadny spojovací materiál. Rozmery zloženého modelu Big Ben sú 1,7 × 1,7 × 12 cm.

Kľúčové vlastnosti kovového modelu Metal Earth Big Ben

  • Úžasná oceľová 3D stavebnica s prepracovanými detailmi
  • Diely na modely značky Metal Earth sú rezané laserom
  • Perfektne do seba zapadajú
  • Nie je nutný spojovací materiál
  • Model Big Ben je vhodný od 14 rokov

Ako na to?

Jednotlivé diely skladačky sú naznačené v oceľových plátkoch. Na ich vybratie použite malé štiepacie nožnice (nie sú v balení). Časti sa spájajú pomocou malých zámkov, ktoré tvorí zobáčik a otvor v príslušnom protikuse. Zobáčik je nutné ohnúť pomocou malých tenkých klieští (nie sú v balení). Spojte postupne všetky zámky podľa návodu a odmenou za vaše úsilie bude veľmi realistický majstrovský kúsok.

Rozmery po zložení:
1,7 × 1,7 × 12 cm


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 14 rokov

Téma

Téma Budovy

Stavebnice a puzzle

Materiál Kov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Typ puzzle

Typ puzzle 3D

Vlastnosti

Vhodné na Hranie
Kód:  HRAbz24242
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0032309010190

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07